Gece gece moralimi bozdun. Senin yüzünden 1 insan bugün ağlayarak uyucak.Aa... Hatırladım. Ben senin alıntındaki mesaja tıkladım. Kendimi genel sohbette sanıyordum. Sonradan anladım buranın taa 5 yıllık konu olduğunu.
Gece gece moralimi bozdun. Senin yüzünden 1 insan bugün ağlayarak uyucak.Aa... Hatırladım. Ben senin alıntındaki mesaja tıkladım. Kendimi genel sohbette sanıyordum. Sonradan anladım buranın taa 5 yıllık konu olduğunu.
Şimdi düşünürsen 2011,2012,2013,2014 yılı kayıt olmuş üyeler var,kaba bir hesap yaparsan,anime-manga takibine 17-18 yaşlarında başlamış olsunlar, en az ortalama 24 yapar ki bu forumdan öncesi de var çoğu kişinin.Örnek ben.Oha forumun yaş ortalaması ne kadar yüksekmiş. Şaşırdım.
18 iyi ya ben 15’tim.. Yaşımı belli etmiyordum ama.Siteye üye olurken 18dim hee. Hey gidi zaman
19 imiş ya. Forumun yaş ortalamasını 30 falan düşünüyordum o zamanlar, öyle bir hava vardı...18 iyi ya ben 15’tim.. Yaşımı belli etmiyordum ama.
Yav onu biliyorum ama dediğim gibi neyse çokta önemli bir şey değil zaten... öyle ergence bağırdığımız saçma bir şeydi...Yanlış biliyormuşsun işte. Kafiyesi bile yok bir kere bizimle. 83'lüler için o..
Of demeyin efendim... İstemeden oldu. Hem iyi yönünden bakın nostalji yaratmış oldum.Gece gece moralimi bozdun. Senin yüzünden 1 insan bugün ağlayarak uyucak.
Bayağı büyükmüş herkes yahu. Ben abi mi çeksem napsam size.Şimdi düşünürsen 2011,2012,2013,2014 yılı kayıt olmuş üyeler var,kaba bir hesap yaparsan,anime-manga takibine 17-18 yaşlarında başlamış olsunlar, en az ortalama 24 yapar ki bu forumdan öncesi de var çoğu kişinin.Örnek ben.
Şunu fak ettim, forumda ki her 10 kişiden 7 si falan 93'lü. Yani anlaşıp mı geldiniz anlamadım.Yaş deyince aklıma şey geldi... ergenlik zamanında söylerdik bunu 93'lüler bilir...
93'lüyüm falan filanda güçlüyüm... jsjsjs
Ben 16 yaşındaydım ve evet hala 16 yaşındayım...Siteye üye olurken 18dim hee. Hey gidi zaman. 19muşum... İyi iyi
2000'e güneş gibi doğmuşum.Milenyum güzeldir y-z jenerasyonu arasında geçinip gidiyoruz