Brönzel Lem 28 Kas 2020 #32 BM'nin gerçek aşkını bulmak için çıktığı yolda Brook'la tanışmasıyla biten hikayeyi okumak isterdim. Brook, seni çapkın iskelet.
BM'nin gerçek aşkını bulmak için çıktığı yolda Brook'la tanışmasıyla biten hikayeyi okumak isterdim. Brook, seni çapkın iskelet.
Monkey D. Garp 28 Kas 2020 #33 Garp reisin kahramanlıklarını. Reisin zamanında ki denizler şimdikinden en az 10 kat daha tehlikeliydi be buna rağmen tek başına adaleti sırtlandı. Bazı kahpeler gibi düşmanının arkasından işte çevirmedi aslan gibi yumrukları ile ezdi başlarını.
Garp reisin kahramanlıklarını. Reisin zamanında ki denizler şimdikinden en az 10 kat daha tehlikeliydi be buna rağmen tek başına adaleti sırtlandı. Bazı kahpeler gibi düşmanının arkasından işte çevirmedi aslan gibi yumrukları ile ezdi başlarını.
Meiou 28 Kas 2020 #36 Noland'ı özellikle Ohara ve görmediğimiz diğer adalar için seçtim. Güzel olabilir. Ohara ayrı bir kategoride gelirse kesinlikle Ohara derim.
Noland'ı özellikle Ohara ve görmediğimiz diğer adalar için seçtim. Güzel olabilir. Ohara ayrı bir kategoride gelirse kesinlikle Ohara derim.