Seri bittikten sonra Xebec , Roger ,Wb Spinoff'unu napim ben KK Luffy gerisi tıraş .Bir sürü iyi spinoff varken bunlar ne
Dragon'un okama askerler toplamasını mı okuyalım?Bir sürü iyi spinoff varken bunlar ne
Shuraiya Bascud adamdır. Non-canon olmasına en çok üzüldüğüm karakterlerden biri.Şimdi bir düşündümde bu seriye sağlam bir ödül avcısı spin offu gerekli.Kimseden Yonko peşinde koşmasını istemiyoruz ama seride en son adam gibi ödül avcılığı yapan Baroque Works vardı canon olmayan Shuraiya Bascud'u saymassak.
O bence seri içerisinde işlene bilir.Seri bittikten sonra..
Shanks'in tayfasını toplama süreci. Yonkou olarak anılmasına kadar geçen süreç vs.
Niye her şeye cevabın Dragon? Nickin dışına çıkamıyor musun sen?Dragon'un okama askerler toplamasını mı okuyalım?
Salak olmayan bir adamı izlemeyi tercih ederim.Seri bittikten sonra Xebec , Roger ,Wb Spinoff'unu napim ben KK Luffy gerisi tıraş .
Dragon'a sataşması eğlenceli oluyorda. Katakuri'yide alıcaktım ama onu zaten yeterince gördük. Akainu hakkında da konuşabilirim. Ama onu zaten görücez.Niye her şeye cevabın Dragon? Nickin dışına çıkamıyor musun sen?