Konu Wb,Ace,ryuma olunca öyle oluyorum maalesef.Çok agresifsin...
Konu Wb,Ace,ryuma olunca öyle oluyorum maalesef.Çok agresifsin...
Gereksiz ilgilizce kullanımı. Modlar göreveYahu adamlar tertemiz bromance yaşıyor işte neyini beğenmedin chris
Bromance'e anlamını tam karşılayan Türkçe çeviri söyle kullanalım roşimGereksiz ilgilizce kullanımı. Modlar göreve
Garp'ı da tepeleseymiş 10 dourikilik adam gibi Roger'ın yendiği tek kişi 2 vs 1 attığı Rocks. Ha bir de Squardo Rayleigh'e sorsan Grand Line'ı fethettik.Birinin kaptanı meze niyetine Garp-Sengoku sipariş ederken, diğer tayfanın kaptanını amiraller meze yapıyordu.
Tabi ben de dünden razıyım zaten Baba'nın adını böyle pis şeylere bulaştırmanız için yardımda bulunmaya.Bromance'e anlamını tam karşılayan Türkçe çeviri söyle kullanalım roşim
2 vs 1 nerede geçiyor? Manga paneli yorumlayacaksak, orada 4 vs 2 oluyor. Aynı şekilde oden'in wb ve Roger'a verdiği tepkilerden bile bu adamların denk olmadığı anlaşılıyor. He daha Wb dan yaşlı ray'in amiral karşısında ezilmeyip, aynı wb'ın kizaru ve aokiji'ye zarar verememe durumu da var tabi ama onlara girmiyim hiç.Garp'ı da tepeleseymiş 10 dourikilik adam gibi Roger'ın yendiği tek kişi 2 vs 1 attığı Rocks. Ha bir de Squardo Rayleigh'e sorsan Grand Line'ı fethettik.