Beckmann kadar tek sahneden bu kadar prim yapan yoktur. Herkes silahla tehdit ettiği sahneyi hatırlıyor; ama kimse Borsalino ışık gösterisi yaparken trene bakar gibi baktığını anımsamıyor.
MW’yi geçtinZoro zirveyi çoktan tırmanmış geri dönüyor reis. Bambaşka bir büyüklük.
Sen bana Doffy nerde diye sorsana.Doffy’de Akainu’nun zincirlerini tutuyor.Sana kocaman bir eksi daha yazdım.Defter kabarıyor haberin olsun.
Kimse Sakazuki söverken Shanks'ın duymazdan gelmesine söz etmiyor. Sorsan en iyi gözlem haki onda. Daha dibindeki küfrü duymuyor.Beckmann kadar tek sahneden bu kadar prim yapan yoktur. Herkes silahla tehdit ettiği sahneyi hatırlıyor; ama kimse Borsalino ışık gösterisi yaparken trene bakar gibi baktığını anımsamıyor.
Zirvedeki yalnızlık, Nika bile omzuna denk gelebiliyor. Ateşinle ısıt bizi reis, sen gül ki yüreğimizdeki buzlar erisin.
Zoro yine her zaman ki gibi ters yöne gidiyor...Bu bile sıralamanın doğru olduğunun kanıtıdır.
Kendimce bunun objektif bi yorum olduğunu düşünmüyorum o zaman Zoro anlam verilemeyen şeyler yaptığı için şu anda bi imparatoru yenebilir durumuna geliyor ve Big Mom'ı yenen kid + law = imparator olduğu burada bariz bir şekilde belli.Yani sonuç senin dediğine zoro = imparator oluyor.Zoro hep anlam verilemeyen şeyler yaptığı için anlam verememen normal. Zoro için mesele değil bunlar.
Acziyetten küfür edip dalamıyor da demiyor kimse "İt ürür kervan yürür." demişler.Kimse Sakazuki söverken Shanks'ın duymazdan gelmesine söz etmiyor. Sorsan en iyi gözlem haki onda. Daha dibindeki küfrü duymuyor.
Zoro amiral seviyesidir ilk oyu vermenin şerefini yaşıyorum.@RedTeroR
Kid hariç hepsi amiral seviyesi.
Usta bana gta profil fotoğraflı birisi Kid çok güçlü demişti , anket neden böyle
Yav ne Kid’i reis . Big Mom bunları dövdü dövdü sonra karakterin zeka problemi olduğu için neyse bırakayım bunları dedi, bunlar Big Mom’ın peşine saldırıp onu bombalara düşürdüler ki bu savaşın zaten katkı payı Law>Bombalar>Kid şeklindedir
Zoro zirveyi çoktan tırmanmış geri dönüyor reis. Bambaşka bir büyüklük.
Luffy henüz acemi abisi az daha gidecek yolu var Luffy'nin. Akainu diğer amiraller gibi değil, şimdilik önde.Zirvedeki yalnızlık, Nika bile omzuna denk gelebiliyor. Ateşinle ısıt bizi reis, sen gül ki yüreğimizdeki buzlar erisin.