Alpamis
Gerek yok zaten.Onu da halleder sapanıyla Zetsu o kadar da güçlü birşey değilOnuda ikna ederler. Usopp Zetsu'ya bi gospel okur ağlar ağlar. (Cem yılmazdan gönderme )
Gerek yok zaten.Onu da halleder sapanıyla Zetsu o kadar da güçlü birşey değilOnuda ikna ederler. Usopp Zetsu'ya bi gospel okur ağlar ağlar. (Cem yılmazdan gönderme )
Filmin yapımcısı o diye şey ettiydim.Cem Yılmaz değil Zafer Alagöz. Ustaya saygı lütfen.
Mangaların ve Japonların cross-over mantığı bilmiyoruz ama, böyle değerlendirirsek One Piece karakterleri noktayı koyar.Genjutsu'nun işlemesi için hedefin çakrası olmalı One Piece karakterlerinde çakra yok o yüzden genjutsu işlemez.Haki ile çakrada aynı şey değil aynı kabul etmemek lazım.Çakra daha çok biyolojik birşeyken (ruhsal kısmıda var gerçi) haki tamamen ruh ve irade ile alakalı bir güç.
One Piece her yönden farklı yaMangaların ve Japonların cross-over mantığı bilmiyoruz ama, böyle değerlendirirsek One Piece karakterleri noktayı koyar.
O zaman hiçbir seriyi kıyaslamayalım bundan sonra, hepsinin konusu farklı. :/@ Reiper
Konusu birbirinden farklı olan serileri kıyaslayıp duruyorsun. Simya zaten baş başına karanlık olan bir durum. Ana olayı komedi olan bir seriyi konusu zaten karanlık olan serilerle kıyas yapıyorsun. Naruto istediği kadar sosyal ilişkiden dramdan bahsettsin sonunda hiç birinden eser kalmıyor.
İman Powerla döverek müttefik yapmaktan daha mantıklı olduğu aşikar.Dert etmeyin.Nasıl olsa Naruto evreninde ki her karakter konuşularak ikna ediliyor.
Usopp tek yeter Naruto evrenine
Çoğu dövdüğü yine çıkar ilişkisinden dolayı yardım etti.Ve o arada da saygı duymaya başladılar.Soruyorum baş kötüyü sadece bir adamın konuşupta durdurabilmesinin neresinde mantık ?O zaman hiçbir seriyi kıyaslamayalım bundan sonra, hepsinin konusu farklı. :/
İman Powerla döverek müttefik yapmaktan daha mantıklı olduğu aşikar.