yanlışın var 2-2.5 sene evvel önce değil hala diyorum yener diye.Bundan 2-2,5 sene evvel
Bunu bi sınır vardır. Yoksa en güçlü adamlardan biri o olur. Nasıl ki Marco'nun gücü kısıldıysa sınır varsa Aok bi sınırı vardır.aokijide buz üretimi sınırsız
yanlışın var 2-2.5 sene evvel önce değil hala diyorum yener diye.Bundan 2-2,5 sene evvel
Bunu bi sınır vardır. Yoksa en güçlü adamlardan biri o olur. Nasıl ki Marco'nun gücü kısıldıysa sınır varsa Aok bi sınırı vardır.aokijide buz üretimi sınırsız
Teach zaten yonkou, Mihawk yonkou ile düello yapan biri, Doffy ise şimdiki Luffy'den üstün, Jinbei ve Law zaten belli bir gücün üzerinde ki Law'da yonkou potansiyeli var.Moria Kaido ile, Croco ise WB ile dövüşmüş adamlar.Yedinci ise amiral ayarı çıkmayacaksa bu kadar saklanması ve üzerinden oynanması anlamsız olur.Bu seride'de herkes amiral seviyesi be kardeşim ne anladım ben bu işten. Shichilerin yarısını amiral yaptı forum bakalım daha neler çıkacak.
3 Haki türünü kullandığını nerede gördün?Hancock ilk yarı karakteri diye güçsüz görünebilir ama gücünü tam olarak görmedik.Bir ara dokunarak Px tekliyordu bir ara Sengoku'ya soğuk terler döktürüyordu.Kesinlikle üst düzey bir gücü var.Üstelik büyük ihtimal 3 haki türünde de usta.Hancock'un en azından ortalama bir amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum.Hancock en güçsüz amiral olarak gördüğüm Aokiji'yi yener.
Kral hakisi var zaten.Smoker'a vurdu bu da b.hakisi olduğunu gösterir.Bir tek k.haki kalır ki o da varsın olsun.Büyük ihtimal dedim zaten ama k.haki en sık görülen haki çeşidi.Yani Hancock'ta vardır.3 Haki türünü kullandığını nerede gördün?
Fasa fiso o güçler. Mihawk'ın Shanks'la düellosunun nasıl olduğunu dair bir fikir edinebildik mi hangi şartlar altında yapıldığına dair belkide Kakashi ve Gai'nin düelloları gibi olacak bilemeyiz. Moria Ve Jinbei demişsin Croco demişsin. Moria Jinbei'den tek yedi, Akainu ise Jinbei'yi kızartıyordu canını zor kurtardı. Üstelik Kaido Moria'nın bütün tayfasını katletmiş. Wb belkide Ace'e yaptığının aynısını Croco'ya yaptı ki büyük ihtimal öyledir ciddiye alıp saldıracağını bile sanmam. Örnekler çoğaltılabilir. Biri gidip Yonkou'ya veya Amirale kafa tutup rezil edilir gibi yenilmesine rağmen onları sırf karşılarına çıkıp kapıştıkları için denk mi yapıcaz veya potansiyele sahip mi dicez ?Teach zaten yonkou, Mihawk yonkou ile düello yapan biri, Doffy ise şimdiki Luffy'den üstün, Jinbei ve Law zaten belli bir gücün üzerinde ki Law'da yonkou potansiyeli var.Moria Kaido ile, Croco ise WB ile dövüşmüş adamlar.Yedinci ise amiral ayarı çıkmayacaksa bu kadar saklanması ve üzerinden oynanması anlamsız olur.
Gücünü görmediğimiz iki lord var.Biri Kuma diğeri Hancock.Bana kalırsa bu ikiside ortalama bir amiral dengi güce sahipler.Birde Buggy-sama var o da fasulye işte.
Bu yazdıklarımın hangisi abartı ya da yanlış? Hiçbiri. Lordları hep küçük görüyorlar.Oysaki bu korsanlar denizlerdeki 3 büyük güçten biri.
Seride Kenbonshoku Haki kullandığı kesinleşen (Patrick Redfield dahil) 18 kişi var.Kral hakisi var zaten.Smoker'a vurdu bu da b.hakisi olduğunu gösterir.Bir tek k.haki kalır ki o da varsın olsun.Büyük ihtimal dedim zaten ama k.haki en sık görülen haki çeşidi.Yani Hancock'ta vardır.
Yazdıklarımdan Moria, Croco falan amiral dediğimi mi çıkardın :/Fasa fiso o güçler. Mihawk'ın Shanks'la düellosunun nasıl olduğunu dair bir fikir edinebildik mi hangi şartlar altında yapıldığına dair belkide Kakashi ve Gai'nin düelloları gibi olacak bilemeyiz. Moria Ve Jinbei demişsin Croco demişsin. Moria Jinbei'den tek yedi, Akainu ise Jinbei'yi kızartıyordu canını zor kurtardı. Üstelik Kaido Moria'nın bütün tayfasını katletmiş. Wb belkide Ace'e yaptığının aynısını Croco'ya yaptı ki büyük ihtimal öyledir ciddiye alıp saldıracağını bile sanmam. Örnekler çoğaltılabilir. Biri gidip Yonkou'ya veya Amirale kafa tutup rezil edilir gibi yenilmesine rağmen onları sırf karşılarına çıkıp kapıştıkları için denk mi yapıcaz veya potansiyele sahip mi dicez ?