Tamamdır. Bu ikizler baya keyifli idi. İzlerim yarın yayınlanır ise. Ekstra infolar için teşekkürler. :dAnime MBS, TBS ve BS-TBS üzerinden 2 Ekimde saat 14.25'de yayınlanılacak. SUPER BEAVER açılış müziğinin arkasındaki isim olmakla beraber bestelenen şarkının ismi de "Toppakō" olacak ve SPYAIR da kapanış müziği olan "One Day"'i besteleyecek.
Bu da Furudate'nin İkinci yarıyı kutlamak için hazırladığı görsel.
Aynen Nekoma maçından sonra Komomedai takımı ile maç var.Turnuva formatını sevmiştim sonraki sene şampiyon olsalardı güzel olurdu.Ama mangaka işin başından beri Kageyama ve Hinata'yı rakip profilinde çizdiği için bunu bi sonuca ulaştırması gerekiyordu.Neticede bu bizi büyümüş halleriyle yapılan bi kapışmaya götürdü.
Şanlı fukurodaninin yiğit oyuncuları Akaashi ve Bokutonun kupayı ellerinde kaldırmış halde gösterirler mi filler falan olarak Keskem olsa.
Demir duvar eliyordu sanırım ertesi sene bölgede. Final şekli çok hoşuma gitmedi benim açıkçası, büyümüş hallerini görmek güzel de. Tokyo olimpiyat için felan milli takım bekliyordun ben özel manga sayısı
Demir duvar eliyordu sanırım ertesi sene bölgede. Final şekli çok hoşuma gitmedi benim açıkçası, büyümüş hallerini görmek güzel de. Tokyo olimpiyat için felan milli takım bekliyordun ben özel manga sayısı