Hangi maçtan devam ediyor?Takip eden varsa hatırlatma olsun. Yarından itibaren ikinci yarı başlıyor.
Hangi maçtan devam ediyor?Takip eden varsa hatırlatma olsun. Yarından itibaren ikinci yarı başlıyor.
Aaa unutmuşum bunuTakip eden varsa hatırlatma olsun. Yarından itibaren ikinci yarı başlıyor.
İnarizaki maçının başında kalmıştı.Ordan dewam.Hangi maçtan devam ediyor?
Tüm sezonlarının bitmesini mi bekleyeceksiniz? Öyle düşünüyorsanız daha bir iki sezon yolu var.Animesi bitse de izlemeye başlasam.
Bilgi var mı? Sezon sadece bu maç mı olacakİnarizaki maçının başında kalmıştı.Ordan dewam.
Evet en son 3. sezonu izledim sanırım. 2 de olabilir : ))Tüm sezonlarının bitmesini mi bekleyeceksiniz? Öyle düşünüyorsanız daha bir iki sezon yolu var.
Bilgi var mı? Sezon sadece bu maç mı olacak
Hinata gurur duyuyordur. Mirasını devraldın :d
Yetim kalmasın konu :d14.bölümden 25.bölüme kadar sürücek bu sezon.Animesi beklediğimden hızlı ilerliyor.Nekoma maçının başında bırakabilirler diye düşünüyorum.Bunlar benim kişisel fikirlerim tabi :d
Anime MBS, TBS ve BS-TBS üzerinden 2 Ekimde saat 14.25'de yayınlanılacak. SUPER BEAVER açılış müziğinin arkasındaki isim olmakla beraber bestelenen şarkının ismi de "Toppakō" olacak ve SPYAIR da kapanış müziği olan "One Day"'i besteleyecek.Bu eşleşme sonrası neko sonra da küçük devin takımı vardı değil mi? Sonra yalapsap bitiyor 3. sezon gibi opening olur umarım. Yarın geliyor değil mi bölüm şimdi