Saçı uzun erkeği daha mı güzel buluyorlar? :/ Yine ilk şıkka kaymaya başladım.Ortaokulda saçım uzunken ilk 3'te oluyordum. Kesince 6'lara geriliyordum.Arada avarajla veriyordum 2. liği 3. lüğü
Saçı uzun erkeği daha mı güzel buluyorlar? :/ Yine ilk şıkka kaymaya başladım.Ortaokulda saçım uzunken ilk 3'te oluyordum. Kesince 6'lara geriliyordum.Arada avarajla veriyordum 2. liği 3. lüğü
Adam adriana limanın güzelliğini sorguluyor göreceli diyor o kadar da tescilli değil demek kiKonu eksik olmuş. Göreceli diyen arkadaşlar ve değil diyen arkadaşlar benzer şeyi söylüyor aslında.
5 puana ortalama tip diyelim. On üzerinden 5 lik tipe sahip bir kişiyi insanlardan bazıları 6 7 güzelliğinde bulabilir bazıları da 3 4 cirkinliginde bulabilir. Bunda görecelilik var.
Ama güzelliği tescilli birisini çirkin bulan ya da çirkinliği tescilli birisini güzel bulan olmaz. Olsa da bunlar azınlık olarak kalır. Şimdi 1 puanlık birini de gidip 10 bulamaz kimse. 10 luk birini de 1 bulmaz kimse. Görecelilik de bir dereceye kadar oynar. 1 max 5 olsun hadi 10 da min 5 olur. Güzellik göreceli ama bi güzellik kavramı da var özetle.
Gereksiz yere para harcamışFazla estetikli diye biliyorum.
Herkes tarafından dönüp bakılanlar için istisnalar kaideyi bozmaz diyip geçiyoruzGöreceli, fakat gel gelelim bu görecelik mevzusunda çoğunluk denen bir olgu var. Kimileri veya bazı şeyler toplumun büyük bir kesimi için güzeldir. Mesela bir kız/erkek vardır bir ortama girince pek çok kişi ona bakar.
Hayat...
Scarlet'e çirkin diyen de bi' zahmet gözlerini aldırsın
Ya bu soru yanlış ortamda soruldu doğru cevabı veremiyor ya da Adriana Lima etrafta olmadığı için sallamak bedava. :dAdam adriana limanın güzelliğini sorguluyor göreceli diyor o kadar da tescilli değil demek ki
Eğer aklımdaki soruysa cevabım hayır olurduBen bu konuya mesaj atmaya devam edersem kutsal soruyu ağzımdan kaçıracağım. Size iyi tartışmalar.
Bence bir kadının doğal güzelliği olmalı. Estetikle, makyajla falan değil.Gereksiz yere para harcamış
Genetikle olmayınca millet cüzdanları açıyo. Ne yazık ki benim cüzdanım o kadar dolu değilBence bir kadının doğal güzelliği olmalı. Estetikle, makyajla falan değil.
Bununla ne alakası var. Güzellik göreceli işte. Adriana'yı herkes güzel bulmak zorunda mı? Değil. Kimisi var ki mavi gözü sevmez kimisi var ki sarışını vs.
Bu şey değil mi Türk kızlarının aşırı güzel kızları kıskanması :sBence bir kadının doğal güzelliği olmalı. Estetikle, makyajla falan değil.