Üye silindi 5781
Bak ben buna inanmam işteEğer aklımdaki soruysa cevabım hayır olurdu
Bak ben buna inanmam işteEğer aklımdaki soruysa cevabım hayır olurdu
Bence göreceli değildir, sence göreceliymiş. Uzatmaya gerek var mı?Ama bu senin fikrini yok saymak oluyor. Sen güzel olmadığını düşünüyorsan ve genel olarak güzel olduğu düşünülüyorsa bu algının göreceli olduğunu gösteriyor. İlla bir kalıba sokmanın anlamı yok bence.
La havle. Buraya bir iddia atarım görürsün.Bu şey değil mi Türk kızlarının aşırı güzel kızları kıskanması :s
Çatlama sesleri duyuyorum şu an çatır çatır diye shsjshsjLa havle. Buraya bir iddia atarım görürsün.
Gerçeği söylemiş gerçek güzele kimse laf etmez sonuçta. Etse de herkes belirli yerleriyle gülerBu şey değil mi Türk kızlarının aşırı güzel kızları kıskanması :s
Bu tuzağa düşmeyeceğim.Çatlama sesleri duyuyorum şu an çatır çatır diye shsjshsj
Gerçeği söylemekte kıskanmak olmuş.Gerçeği söylemiş gerçek güzele kimse laf etmez sonuçta. Etse de herkes belirli yerleriyle güler
Bozar bozar. Mesela ben girdim mi bir ortama kızlar yakışıklılığıma ve karizmama bakarken erkekler hasetle bakar.Herkes tarafından dönüp bakılanlar için istisnalar kaideyi bozmaz diyip geçiyoruz