Ünlülerde de o aşırılık mevcut. İşin kötü kısmı makyaj yaş aldıkça cildi bozuyor. O zamanda estetik botox falan işte.Tamamen katılıyorum aşırı şekilde yapılınca yapay duruyor tiyatro sanatçıları gibi olmamalı yani.
Ünlülerde de o aşırılık mevcut. İşin kötü kısmı makyaj yaş aldıkça cildi bozuyor. O zamanda estetik botox falan işte.Tamamen katılıyorum aşırı şekilde yapılınca yapay duruyor tiyatro sanatçıları gibi olmamalı yani.
Bilemiyorum artık, çocukları bile varmış.Erkek o resimdekiler. Bizdeki zenne gibi bir şey. Yalan yani o.
Türkçe olsun diye öyle yapmak zorunda kaldım. Wikipedia da geçiyor kendisi.Kaynak onedio nun gavur versiyonu geçiniz.
Yok sadece takılıyordum kızarsın ve Bavs karşimin konusuna hareket gelir diye. Niye resmini isteyeyim ne alaka :s Tipini merak ettiğim tek kişi @Nigrum Cygnum diğerleri ilgimi çekmiyor :sAmacın o değil mi zaten ya da resim atmam.
Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca.İnsan güzele güzel demeyi bildi mi göreceli olup olmaması önemli değil. Toplum standardı da bunun aksi olunca belirlenmiştir bence
Zevksiz olduğumu öğrendim sayende.Görecelidir. Mesela Scarlett Johansson'u güzel bulmayan birisi onun güzelliğine gölge düşürmez. Genel kanıya göre güzel olması da durumu göreceli olmadığını değiştirmiyor.
Bide işin fetiş kısmı var. Bir çok insana neler neler güzel geliyor.
not: Scarlett'ı güzel bulmayan net zevksizdir bu arada.
Kastettiğim şu tarz birşey tiyatro oyunu oynarmış gibi yani.Ünlülerde de o aşırılık mevcut. İşin kötü kısmı makyaj yaş aldıkça cildi bozuyor. O zamanda estetik botox falan işte.
Demek istediğim peşinde koşmuş olanlar olabilir ama kendisi prenses evlensen güç kazanacaksın. Onun için peşinden koşup çıkar için güzel demiş olabilirler. Cidden beğenildi mi onunla ilgili gerçek kaynak var mı o önemli.Bilemiyorum artık, çocukları bile varmış.
Türkçe olsun diye öyle yapmak zorunda kaldım. Wikipedia da geçiyor kendisi.