Sakal fazlasıyla cilt kusurunu yamuk çene varsa örtüyoKadınların burunları düzgün olsun dudakları güzel olsun gözlere zaten dünyanın aylaynırını rimelini falan yapıp güzel gözüktürüyorlar. Erkekte öyle birşey yok ama :/
Çok az daha zorlasam kızacaksın gibi geliyor ama Bavs reisin konusunu kirletmeyelim daha fazla :sİnanan inanır. Şurada yorum yaparken bile düşünmek lazım belli ki. Demek özel hayattan hiçbir şey demeyeceksin burada.
Tamamen katılıyorum aşırı şekilde yapılınca yapay duruyor tiyatro sanatçıları gibi olmamalı yani.Az bir şey kullanırsın belki ama boya kutusuna dönmeye gerek yok bea.
Herkes sakal = makyaj diye tutturduğu için köselere üzülüyordum bir aralar.Kadınların burunları düzgün olsun dudakları güzel olsun gözlere zaten dünyanın aylaynırını rimelini falan yapıp güzel gözüktürüyorlar. Erkekte öyle birşey yok ama :/
Amacın o değil mi zaten ya da resim atmam.Çok az daha zorlasam kızacaksın gibi geliyor ama Bavs reisin konusunu kirletmeyelim daha fazla :s
Yanlış. Scarletle Angelinanın güzelliğini karşılaştırıyorsan zaten ikisininde güzel olduğunu kabul etmiş olmuyor musun? Bu beğeniyle alakalı birşey. İkisinide güzel bulursun biri hoşuna gider. Araba örneiğinde ise tamamen çirkin bir arabayla tamamen güzel bir araba var.Vay be. Bence bu, konuyu noktalayan mesaj olmuş.
Hepsini geçtim kadınların çok güzel olmasına da gerek yok. Biraz göğüs dekoltesi bıraktın mı gerisi hikaye.Kadınların burunları düzgün olsun dudakları güzel olsun gözlere zaten dünyanın aylaynırını rimelini falan yapıp güzel gözüktürüyorlar. Erkekte öyle birşey yok ama :/