Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Güç, Vs Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo kendini iyileştirmiyor. Bedenine organlarını iyileştirmesi için olanak sağlıyor. Bi yarayı kapamazsan belki hiç iyileşmez ama adam kesilen yerlerinden organları dikiyorsa iyileşmeyi beden yavaşça gerçekleştirir. O vsde Luffy ile kapışırker zaten pek çok kez elini midesine koyduğunu görüyoruz yani o dikişler darbe etkisiyle açılıyor ve tekrar onarılması gerekiyor. Doflamingo'nun hasar aldığı belli fakat bunun handikabını yada acısını göstermiyor. Yavaşladığı söyleniyor fakat bu yavaşlayan adam ne hikmetse bazen g2 bazen g4'tan kaçınabiliyor. Neyse bugünlük Doflamingo tartışmamı da yapayım dedim :D
Edit: Sağolsun Alpamis uyardı. Öyle birşey görmüyormuşuz, benim yanılsamammış :D Görülende bi kere yapıyor. İşte bunlar hep mangayı 1-2 kere okumanın zararları.

Edit: Sağolsun Alpamis uyardı. Öyle birşey görmüyormuşuz, benim yanılsamammış :D Görülende bi kere yapıyor. İşte bunlar hep mangayı 1-2 kere okumanın zararları.
Anime de gök yüzüne çıkmadan hemen önce 5 sn falan sürüyor karnına elini götürüyor. Haksız sayılmazsın yani, seni destekliyorum.

Luffy-Zoro-Sanji-Franky-Chopper-Brook-Robin-Nami-Usopp.
Usopp'un çok güçlü birini aldığını görmedim. Hatta cp9'a karşı bile dövüşmedi. Robin de bence fazla overrated.

Robin kim Franky'yi yenmek kim. Tayfanın 4 savaş gücü var zaten vs'lerden de belli bu. Robin genelde hep arka planda kalıyor. Franky ise hep savaşıyor birileriyle.
Benim görüşüm bu yönde Robin'in karşısına rakip koymadı ki savaşsın.
Robin'den zaten çok şey beklemiyorum ama Franky'i geçmiştir bence, 2Y arada meyveyi zorlamıştır diye düşünüyorum.

Roronoa Zoro

Usopp'u listede en başa almanı rica edeceğim. :)
Öyle yapınca noluyor ki :) Bak ben bu denklemi yazarken öncelikle Franky ve Nami'nin yerinin tam olarak doğru olduğunu düşünüyorum.Geriye kalan 4 karakter arasında tam bir şey yazmak söz konusu dil fakat burda çoğu kişi Robin'i listenin başına Chopper'ıda listeye hiç almamış.Ben Robin'in sanılanın aksine güçlü görmüyorum.Çünkü Robin'in adam akıllı hiçbir dövüşünü görmedim.Robin sadece çer çöpleri etkisiz hale getiriyor.Meyvesi alan hasarı veriyor bireysel olarak çokta bir forsu yok.Chopper'ı 2.sıraya almamın nedenide kendisinden baya bir bekletim var.Brook ve Usupp'u kıyasladığımızda ise ben Brook'un meyvesi yüzünden Usupp'dan güçlü olduğunu düşünüyorum.Sonra Nami geliyor zaten.Anlamadığım şey ise Usopp'u neden bu kadar güçlü görüyorsun ? Beklentin olan bi karakter mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık