@Fleet Admiral Sakazuki
@karolla
Burda Law'ın dediklerini iyi okuyun. Organlar iz bırakmadan yok olur diyor. Bu tekniği yapan ve bir doktor olan Law'ın kesin teşhisi.
Şurda ise diyor ki kendime acil müdahele de bulunabilirim. Ve şu an da iplerim organlarımı iyileştirip onarıyorlar diyor. Bu sayfaları ben çevirmedim. Ve zaten mantıklı olan da bu. Organı yok olmuş ve bunun eksikliğini çekiyor olsaydı Dof'un biz bu yüzden bir çok kere açık verdiğini görmüş olmamız gerekirdi. Bu seride bu yüzden WB gibi bir adam bile açık veriyor. Ne hikmetse Dof'un bir tane bu sebepten dolayı sıkıntıya düştüğünü görmedik. Bu saldırı Dof'a illa ki zarar vermiştir. Sonuçta az kötek yaşamıyor. Ama bu onu handikapa düşürmüyor. Ben Luffy ile durumlarını eşitlediğini düşünüyorum.
Law sizin deyişinizle ölüme yakın bir adam olan Dof için neden siz ikinizi Hasır Şapka'ya bırakaırsam, tayfamın yüzüne nasıl bakarım diyor? Kendisi de açıkca tekniğinin egale edildiğini anlamış diyedir galiba?
@karolla
Bu arada lafları çarpıtıp bunun üzerinden de bana laf vurmaktan vazgeç. Şayet bunları önemseyecek biri değilim. Yani boşa uğraşmış oluyorsun. Vaktin değerlidir senin için, boşa geçmesin.
Bacağı kırılmış bir insanın acil müdahele ile bacağı üzerinde koşabileceliğini yürüyebileceğini söylüyorsan da durum başka.