Sensey sensey, klasik yorumlarRoger + WB + Rayleigh + Oden vs Akainu + Kizaru + Kuzan + Fujitora konusu ancak tartışılır.
Ha Kizaru Ayna Dünyasında mı ?
Sensey sensey, klasik yorumlarRoger + WB + Rayleigh + Oden vs Akainu + Kizaru + Kuzan + Fujitora konusu ancak tartışılır.
Alakasız baya ağır saçmalamışsın.. Xebec varken Lola mı vardı ? Wbyi bile geçerdim dediği muhabbet Lola konusuydu.Filo amirali oldu? 2 sene geçti? Cart curt bir sürü güçlenme geldi seriye?
Sakazuki'ye Mf'deki gücüyle şimdiki gücü aynıdır demek için bunların hiçbirini görmemek lazım herhalde.
Ben Bm'nin o sözünü Wb'nin en güçlü halini kastederek söylediğini düşünüyorum. En güçlüsünün güçlüsü olucam anlamında. He ayrıca Xebec'i tanıyan biriydi zamanında Bm. Xebec büyük ihtimalle Wb'den güçlü idi ama onu anmadı. BM'nin burda kastetiği şey sadece güç olmayabilir. O an yaşayan en büyük korsana atıfta bulunmuştur onu da geçicem diyerek belki o da olabilir.
Korsanlar düşük zorlukta mı orta zorlukta mı kazanır tartışılır bence o zaman .WB çıksa tartışılabilir tabii.Roger + WB + Rayleigh + Oden vs Akainu + Kizaru + Kuzan + Fujitora konusu ancak tartışılır.
Güzel yazmış aslında Rayleigh ve Oden'i çıkartıp açabilirsin o konuyu.İyice coştun hee.
Roger ve Wb üç amirali yer. Ray ve Oden tek amirale kötü şeyler yaparRoger + WB + Rayleigh + Oden vs Akainu + Kizaru + Kuzan + Fujitora konusu ancak tartışılır.
Müttefik arıyordu. Müttefik bularak Wb'yi geçerim diyordu işte. Elbaf'ı kontrol altına alırsa ödülü konumu artacaktı geçicekti Wb'yi.Alakasız baya ağır saçmalamışsın.. Xebec varken Lola mı vardı ? Wbyi bile geçerdim dediği muhabbet Lola konusuydu.
He diğer konuya gelirsek daha detaylı güçler görürüzde güçlenme falan hikaye 40-50+ arası One Piece'te prime zamanlar