Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Yaşlı WB MF arcında Akaya üstün geldi, yeri geldi diğer amiralleri de oyaladı. Zirve WB, MF'yi basmış olsaydı Akayı mezara Aokijiyi de dondurma niyetine yerdi. Roger da bundan geri kalmayacaktır. Bu amirallerin gösterilen çok fazla featları yok. Anca bizim yeni yetmelere karşı güç gösterisi yaptılar. Bu olaylar Amirallerin karizmasını arttırdı. Yaşlı Ray bile Kizaruya zorluk çıkarıyorken zirve halinde kizaruyu alır. Roger da Kaza ve Aokijiyi alır.

Senaryoyu yazıyorum;
Savaş başlar ve Roger çok hızlı bir şekilde fujitorayı aradan çıkarmak için en güçlü saldırısını yapar. O saldırı ile beraber artık amiraller 3 kişi kalmıştır. Amiraller bu ani saldırıya tepki verememenin şokunu yaşıyorlardır.
Kizaru gevşekliği bırakıp, ciddi bir poz alır ve aka ve aokijiye dönüp size güveniyorum der ve ışık hızıyla oradan kaçarak uzaklaşır.

Sonrasında Roger, Raye dönüp "bana zaman kazandır ortak" der ve Aokiji ile savaşa tutuşur. Ray de Akayı tutuyordur. Roger, Aokijiyi öyle dövmüştür ki aokijinin hali kalmamıştır. Roger, Aokijiyi tek bir şekilde sağ bırakacağını söyler. Benim kılıcım olacaksın der ve Rogerın kılıcının yeni görüntüsü artık;
Rogerın kılıcı tamamlandıktan sonra Akainu Rayleighi neredeyse öldürecekken, Roger kılıcı böğrüne saplar ve sana kolay ölüm yok der. Kılıcın saplanması ile eriyerek yok olur. Her türlü yenerdi de işte maksat Rogera şekil bir kılıç yapmaktı.
 
Son düzenleme:
Şimdiki aka ? O zamanki aka ? Vahiy mi indi akaya.. peygamberliğini mi ilan etti.. 55 yaşında adam...

Hasta Wb İmparator etmiyor ama Hasta olup yaşlı olanı, En güçlü İmparator, Kaido'da dahil... Linlin hepsinden önde tutuyor mangayla sabit bu.. Sakazuki, Mf'de ne kadar güçlüyse şimdi de o kadar güçlüdür
Filo amirali oldu? 2 sene geçti? Cart curt bir sürü güçlenme geldi seriye?
Sakazuki'ye Mf'deki gücüyle şimdiki gücü aynıdır demek için bunların hiçbirini görmemek lazım herhalde.
Ben Bm'nin o sözünü Wb'nin en güçlü halini kastederek söylediğini düşünüyorum. En güçlüsünün güçlüsü olucam anlamında. He ayrıca Xebec'i tanıyan biriydi zamanında Bm. Xebec büyük ihtimalle Wb'den güçlü idi ama onu anmadı. BM'nin burda kastetiği şey sadece güç olmayabilir. O an yaşayan en büyük korsana atıfta bulunmuştur onu da geçicem diyerek belki o da olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık