?+1548635421. Genç halleri bile teke tek savaşta bi Amiral'i aldığında kol bacak kaybeder, hele ki 2 amiral dalması demek. Güzel yazmışsın ama tekrardan tebrikler.
?+1548635421. Genç halleri bile teke tek savaşta bi Amiral'i aldığında kol bacak kaybeder, hele ki 2 amiral dalması demek. Güzel yazmışsın ama tekrardan tebrikler.
Alamamasi icin bi sebep gosterir misin
Burdan ne anlamam gerekiyodu
Bu delikanlı roger la eş görünen biri. En güçlü vuruşu akainu ya zarar vermedi. Jozu olmasa Aokijiden tek yiyordu. Bide Shanks a falan atar gider yapan bi abimiz.Burdan ne anlamam gerekiyodu
Simdi yuce beyazsakal gencliginde nasildi bilmiyoz ama benim kendi fikrim 2 amiral ettigidir alir alamaz baska eger rogerda onu gectiyse 3 amiralin karsisina cikabilir.Zaten benim demek istedigim bu herif hakkinda hicbir sey bilmiyoz dunyanin en zirvesine cikmasindan baska bence o zamanlarin en buyuk gucu rogerdi ve dunyanin en buyuk gucunu daha gormeden sinirlamamiz yanlis olur benceBu delikanlı roger la eş görünen biri. En güçlü vuruşu akainu ya zarar vermedi. Jozu olmasa Aokijiden tek yiyordu. Bide Shanks a falan atar gider yapan bi abimiz.
Ahahaha mizah yönün baya kuvvetliymiş.Jozu olmasa Aokijiden tek yiyordu.
Yaw he heBu delikanlı roger la eş görünen biri. En güçlü vuruşu akainu ya zarar vermedi. Jozu olmasa Aokijiden tek yiyordu. Bide Shanks a falan atar gider yapan bi abimiz.
Konu bıyıklıya dönmesin.Yaw he he
Malesef dondu bile herkes kılıcları bileylesin ve safını secsin ben biyiklidan yanayimKonu bıyıklıya dönmesin.