Bence bir sürü kısa güzel şey izleyebilirsin onun yerine.Tekrar başlayacağım. 4. kez :d
Bence bir sürü kısa güzel şey izleyebilirsin onun yerine.Tekrar başlayacağım. 4. kez :d
İzliyorum da. Gintama yaşam stili gibi bir şey. 2 yılda bir kesinlikle izlemeliyim diyorum. HxH'de öyle örneğin.Bence bir sürü kısa güzel şey izleyebilirsin onun yerine.
Benle başla o zaman. Muhabbet ederiz üzerine.Gintama favori animem ya yazın tekrar baştan başlayacam inşallah
Ama yazın ortası düşünüyorumBenle başla o zaman. Muhabbet ederiz üzerine.
Ben arada canımın istediği yerleri klip olarak izliyor veya mangadan okuyorum böyle sevdiğim serilerde. Vakit kaybı gibi geliyor baştan başlamak. Kısa kısa animeler önerebilirim izleyecek vaktin olduğunda.İzliyorum da. Gintama yaşam stili gibi bir şey. 2 yılda bir kesinlikle izlemeliyim diyorum. HxH'de öyle örneğin.
Şu an listemde 20 tane anime 15 film var. Ancak yeni önerilere açığım. Hoşuma giden olursa hemen izleyebilirim de.Ben arada canımın istediği yerleri klip olarak izliyor veya mangadan okuyorum böyle sevdiğim serilerde. Vakit kaybı gibi geliyor baştan başlamak. Kısa kısa animeler önerebilirim izleyecek vaktin olduğunda.
Bir de ben deneyimlerimi bol bol yazan ve kayıt tutan birisiyim. Tekrar tekrar izlemek bana yeni bakış açıları kazandırıyor. Tavsiye ederim.Ben arada canımın istediği yerleri klip olarak izliyor veya mangadan okuyorum böyle sevdiğim serilerde. Vakit kaybı gibi geliyor baştan başlamak. Kısa kısa animeler önerebilirim izleyecek vaktin olduğunda.
Olabilir haber ver başlarsanBenle başla o zaman. Muhabbet ederiz üzerine.