Geçen Hafta Shonen Jump başlığında Gintama ile ilgili önemli bir duyuru olacağını yazmıştım. Önemli Duyuru: Gintama animesinin yeni sezonu çıkacak. Bu sanırım artık final sezonu olacak. Zaten manganında finaline az kaldı.
Final olacakmış sanırım. Mangada yayınlanmayan komedi bölümler de vardı. 50 bölümü geçer diye tahmin ediyorum.4 gün sonra yeni serisi başlayacak sanırım doğru mu ? Umarım bir 50 bölüm daha gelir.Son serisini bitirmek üzereyken yeni serinin gelmesi güzel oldu.
Hadi be bari filler bölüm yapsalar hiçbir farkı olmuyor.Kötü oldu bu.Bence kochikamenin yarısı kadar uzun süre devam etse güzel olurdu konu yok fazla zaten.Final olacakmış sanırım. Mangada yayınlanmayan komedi bölümler de vardı. 50 bölümü geçer diye tahmin ediyorum.
Yeni sezonda geçen seferki gibi uzun olur sanırım hatta belki de daha uzun olur. 550 civarı falan bitmişti sanırım geçen sene. Bu sene 620 civarı bir sayıda şu an. Bölümler gelirken de bir 30-50 civarı sayı çıkacağını düşünürsek 50-75 arası bölüm geleceğini düşünüyorum.4 gün sonra yeni serisi başlayacak sanırım doğru mu ? Umarım bir 50 bölüm daha gelir.Son serisini bitirmek üzereyken yeni serinin gelmesi güzel oldu.
Manga ne zaman bitiyor belli mi ? Tam bitmesi gereken yerde mi yoksa erken mi sence ? :/Yeni sezonda geçen seferki gibi uzun olur sanırım hatta belki de daha uzun olur. 550 civarı falan bitmişti sanırım geçen sene. Bu sene 620 civarı bir sayıda şu an. Bölümler gelirken de bir 30-50 civarı sayı çıkacağını düşünürsek 50-75 arası bölüm geleceğini düşünüyorum.
Erken gibi bence henüz. Amantoların temel olayı neymiş anca anlatıldı. Ama o bile yeterli değil bana kalırsa. En azından Bleach gibi yedi yüzü bulsa iyi olur bence. Deştim yaranı kusura bakmaManga ne zaman bitiyor belli mi ? Tam bitmesi gereken yerde mi yoksa erken mi sence ? :/
Belli bir tarih yoksa hemen bitmez o zaman hani ben bilgim olmadığı için açıklama yapılmıştır diye soruyorum.Bir 5 sene devam etse iyi olur anime açısından.Erken gibi bence henüz. Amantoların temel olayı neymiş anca anlatıldı. Ama o bile yeterli değil bana kalırsa. En azından Bleach gibi yedi yüzü bulsa iyi olur bence. Deştim yaranı kusura bakma
İstediğimi düzgün anlatamadım pardon. Örneğin mangada yayınlanmış olan madao nun intihar etmeye çalıştığı bir bölüm vardı o bölüm animede yayınlanmadı. Bu bölüm gibi kaç tane var bilmiyorum ama muhtemelen seri başladığı zaman önce bu komedi bölümleri yayınlarlar.Hadi be bari filler bölüm yapsalar hiçbir farkı olmuyor.Kötü oldu bu.Bence kochikamenin yarısı kadar uzun süre devam etse güzel olurdu konu yok fazla zaten.