Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gibi (2021-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 85 87.6%
  • Hayır, Beğenmedim.

Kullanılan: 12 12.4%

• Kullanılan toplam oy
    97
Ben diziyi özellikle Ersoy için izlemiyorum. Dizinin kendisini bir bütün olarak seviyorum. Ersoy'u sevmeseydim de devam etme şevkimi kırmazdı çünkü bir şovu tek bir karakteri sevmeme için bırakma olayına inanmıyorum ben.
O bana özel bir durum biraz. Son 5-10 yılda gelişti. Eskiden devam ediyordum artık ileri sarmamı sağlayan bir karakter varsa dizide ve bu karakter baya yer kaplıyorsa bırakıyorum direkt.

İsabet oldu ya, çekemiyordum elemanı pek çok dizi var böyle bıraktığım. Beğeniyorsan sen ve arkadaşların ne mutlu size.
Yağlı puşt gerçekten katlanılamayacak kadar kötü bir karakter ama Gibi efsane bir iş. Ersoy'u mümkün olduğu kadar görmezden gelerek izlemeni tavsiye ederim, bir daha bu minvalde bir dizi büyük ihtimalle çıkmaz.

Leyla ile Mecnun ekolünün top noktası Gibi oldu bence birçok açıdan. İşler Güçler ve Kardeş Payı da kendi çapında popüler dizilerdi ama Gibi ortalığı kastı kavurdu, bambaşka bir etki bıraktı piyasada. Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in bir sonraki işlerini de merakla bekliyorum. Aslında mainstream olmaya da en uzak iş Gibi gibi geliyordu bana bilemiyorsun işte.

Ayak İşleri uzun sürer umarım. En az Gibi kadar başarılı bir internet dizisi.

6x11 34:43 itibariyle biraz sakinleşmek için durdurdum.

Yılmazın patlama noktası ile sandalyeden düşebilirdim. :hhh: :hhh: Bölümde Metinin ortaya çıkması ile iyice her şey kahkaha tufanın dönmesi yetmedi yılmazın ersoya dediği laf ile yıkıldım. Başa alır alır izlerim o kısmı.[/ISPOILER]

Ersoy genel olarak ikiliden düşük ama onun da bayağı eğlenceli sahneleri olabiliyor. Mesela bu sezon kendine isim aradığı mevzuda komikti. Trende hamile kadın ile ikili diyaloglarında falan sesli gülmüştüm.

Ersoya ben bayağı gülüyorum ya. Oğlak eti yediği sahne, dövüldüğü sahne, taş devri sahneleri, madalya sahnesi, ben kaçım sahnesi vs bir sürü sahnesini sayabilirim.
Çoğu kişinin aksine ilk çıktığı babaanne mevzusu beni pek sarmamıştı ama zamanla alıştım Ersoy'a. Diğerlerinin aksine gergin olmayan ve genelde naif olan kişi olarak gruba denge getiriyor.

Gibi genel olarak benim çok güldüğüm bir iş değil zaten. Öyle bir dizi de değil. Her dakika güldürme kaygısı yok. Her bölüm bir iki sekans oluyor o da hangi karaktere denk geleceği belirsiz. Bu yüzden şu karakter beni çok güldürüyor diyemem ama Ersoy'un varlığı gerekli bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık