justahuman 6 Haz 2024 #212 Büyük Korsan Kaidou dedi ki: 5x13 de gelmiş. Kaç bölüm devam edecek acaba frp bölümleri? Genişletmek için tıkla ... Bu sezon bitmiş olması lazım. 13 bölüm deniyordu. 6. sezon son bölümlerinde devam eder belki frp
Büyük Korsan Kaidou dedi ki: 5x13 de gelmiş. Kaç bölüm devam edecek acaba frp bölümleri? Genişletmek için tıkla ... Bu sezon bitmiş olması lazım. 13 bölüm deniyordu. 6. sezon son bölümlerinde devam eder belki frp
Mihawk 10 Ağu 2024 #214 Yeni beden değiştiren elemanın Yılmaz'ın eski sevgilisini kapmasına kahkaha attım.
Dr. Hiluluk 11 Ağu 2024 #215 Mihawk dedi ki: Yeni beden değiştiren elemanın Yılmaz'ın eski sevgilisini kapmasına kahkaha attım. Genişletmek için tıkla ... Kafa Nakli en sevilmeyen bölümlerden biri genel olarak ama aslında fena da değildir. İş yapar. Özellikle Atilla Kaya - Sus çaldığı sahne bayağı iyiydi.
Mihawk dedi ki: Yeni beden değiştiren elemanın Yılmaz'ın eski sevgilisini kapmasına kahkaha attım. Genişletmek için tıkla ... Kafa Nakli en sevilmeyen bölümlerden biri genel olarak ama aslında fena da değildir. İş yapar. Özellikle Atilla Kaya - Sus çaldığı sahne bayağı iyiydi.