dalgasına dedim, zhonglinin giremeyeceği takım yok.Olsun her türlü hasardan koruma sağlayacak Zhongli ve başka takımlarda kullanma imkanı da olacak şimdi.
dalgasına dedim, zhonglinin giremeyeceği takım yok.Olsun her türlü hasardan koruma sağlayacak Zhongli ve başka takımlarda kullanma imkanı da olacak şimdi.
şaka gibi 50 wish daha attım neuv c2 oldu fischl c6 olmadı. 100 wishle 3 fischl cons 2 neuvilette cons aldımfischl için wish atıp pity biriktirmeye çalışırken neuvilette c1 geldi. zhongliyi boşuna almış olduk.
100+60 wish attım 1 tane fischl gelmedi. İşin garip yarafı Dede'ye attım Neu geldi. Çok ilginç bir banner oluyor.şaka gibi 50 wish daha attım neuv c2 oldu fischl c6 olmadı. 100 wishle 3 fischl cons 2 neuvilette cons aldım
Oyunu bitirmişsin tebriklerşaka gibi 50 wish daha attım neuv c2 oldu fischl c6 olmadı. 100 wishle 3 fischl cons 2 neuvilette cons aldım
Öyle bir ihtimal var mı ? değiştirmişler mi ?100+60 wish attım 1 tane fischl gelmedi. İşin garip yarafı Dede'ye attım Neu geldi. Çok ilginç bir banner oluyor.
Yanlışlıkla Neu'ya mı wish attım diye kontrol ettim ama wish geçmişinde Dilek-2 de görünüyor. Destek ekibine mail attım, ne diyecekler bakıcaz artık.Oyunu bitirmişsin tebrikler
Öyle bir ihtimal var mı ? değiştirmişler mi ?
Hepsi ikide görünür zaten sen yanlışlıkla neu'ya atmışsın o gelmiş galiba.Yanlışlıkla Neu'ya mı wish attım diye kontrol ettim ama wish geçmişinde Dilek-2 de görünüyor. Destek ekibine mail attım, ne diyecekler bakıcaz artık.
Hayır. Neu'ya atıp Neu aldığım yerde sadece Karakter Etkinlik Dileği yazıyor. Zhong Li tarafında ise Karakter Etkinlik Dileği-2 yazıyor. Geçmiş bölümünde 2. Neu'm 2'den Neu gelmiş görünüyor. Bakalım support eğer telafi verirse beleşten zhong li almış olurum. Vermezse Neu c1 oldu. Onunla oynarım.Hepsi ikide görünür zaten sen yanlışlıkla neu'ya atmışsın o gelmiş galiba.
gerçekten dediğin gibi yanlış karakter geldiyse hesabına attığın wish kadar + özür hediyesi falan diye ekstra primo yüklemeleri lazım ama bunlardan öyle bir şey beklemiyorum.Yanlışlıkla Neu'ya mı wish attım diye kontrol ettim ama wish geçmişinde Dilek-2 de görünüyor. Destek ekibine mail attım, ne diyecekler bakıcaz artık.