Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

oynanışını gördüm dedikleri kadar iyi değil gibiydi. çok hasar vursa bile insanlar hasar istemiyor takım çeşitliliği istiyor. abysste ilk kısma ateş takımı yapınca ikinci tarafa yapamıyorsun çünkü diğer ateş karakterler çok kötü ısrarla da iyi karakter yapmıyorlar. arkadan iyi ateş uyguluyorsa alırım kinich için istiyorum, uygulamıyorsa almaya değecek bir karaktere benzemiyor.
Natlan karakterleri ile çok uyumlu olacakmış ve mesela Citlali cryo uyguladığı gibi pasifi 12 saniyeliğine hydro ve pyro res kırıyor. Hatta çevirisi yanlış değilse Citlali burst hasarı karakterin EM toplanın %2400'ü kadar artıyormuş.
 
Capitano playable olmayacak diye okumuştum ben. Zaten Sumeru zamanında ortaya çıkıp herkesin oynanabilir olacak dediği Dottore de gelmedi oyuna. Ben tüm Fatui üyelerinin oynanabilir olmasını isterdim, hatta ölmüş olan Yaskha ekibinin bile geri getirip oynanabilir olmasını isterdim.
 
Mavuika ve Citlali beta serverında nerf aldılar. Hadi Mavuika'nın nerf almasını anlarım dps potansiyeli biraz azalabilir de Citlali zaten support karakter onu niye nerflediniz hayret bir şey.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık