Haha ben biraz bakıp gidebilirim gene ya, ara sıra dönüş yaparım belki.Geri dönüşün hayırlı olsun o zaman
Haha ben biraz bakıp gidebilirim gene ya, ara sıra dönüş yaparım belki.Geri dönüşün hayırlı olsun o zaman
Sen bi de bana sor. Xiao ve Zhongli'yi isteyen birisi olarak, Xiao'dan feragat etmek epey zor olacakYae ve Zhongli arasında karar veremiyorum Bannerlarının art arda gelmesi kötü oldu ya.
Yae ve Zhongli arasında karar veremiyorum Bannerlarının art arda gelmesi kötü oldu ya.
@AliKaptan şu arkadaşları Zhongli’ye saygısızlıktan kınayalımSen bi de bana sor. Xiao ve Zhongli'yi isteyen birisi olarak, Xiao'dan feragat etmek epey zor olacak
Historia'cım, mesajımı tekrar okur musunuz efendim? Saygılar@AliKaptan şu arkadaşları Zhongli’ye saygısızlıktan kınayalım
Zhongli banner’i geldi mi düşünülmez, direkt köydeki bütün arsalar miraslar üstüne yatırılır çıkması için.
Karar verdim Zhongli'ye rollayacağım Umarım gelir.@AliKaptan şu arkadaşları Zhongli’ye saygısızlıktan kınayalım
Zhongli banner’i geldi mi düşünülmez, direkt köydeki bütün arsalar miraslar üstüne yatırılır çıkması için.
Morax'a saygısızlık edenin başına taşlar yağar !@AliKaptan şu arkadaşları Zhongli’ye saygısızlıktan kınayalım