Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

Nasıl bir oyun olduğunu anlamadım, sevdiğim bir arkadaşım oynadığını söyledi bunu. Çift olarak oynanabiliyor mu bu?

Nasıl bir oyun olduğunu anlamadım, sevdiğim bir arkadaşım oynadığını söyledi bunu. Çift olarak oynanabiliyor mu bu?
Genel olarak tek başına oynuyorsun ama birlikte zindanlara girip, boss kesebiliyorsun. Oyunun olayı ise kutu aç, karakter düşür, güçlendir sonra uyumlu takım yapıp, yaratık kes daha fazla güçlen.

Oyun online olarak oynansada, macera tabanlı açık-dünya bi oyun. 7 element ve kıtalar var şuan gördüğüm 2 kıta var, yamalarla açıcaklar.
Ana karakterimizi seçtiğimiz Lumine yada Aether ile kardeşimizi arıyoruz (birini seçince diğerini arıyoruz spoiler olmasın oyunu oynayanlar biliyo zaten).
Bu karakterimiz başka bi evrenden başka bi evrene tıkılı kalıyor ve o evrendeki tanrıların kutsaması Vision ile element gücü elde ediyo, tüm hikaye bitince 7 elementide kullananabilecek. Oyun Gacha tarzı olduğu için, belli küre ve puanlarla oyundaki başka karakterleride açabiliyoruz (şansa) bunlar element, silah ve yıldız (4* ve5*) olarak ayrılıyor.

Kısaca, hikaye tabanlı macera oyunu. Co-Op özelliğede girip başka insanlarla zindan, yada irili ufaklı bossları kesme gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık