Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Genshin Impact (2020)

Yemek yaptıran görevde 4 kez patladım. O kahrolası bitkiyi de çıkabileceği her yerden topladım sanırım. Bitkilerin tekrar canlanma süresi falan var mı yoksa pufff mu olacak? Ne saçma sapan işler :artiz:
Zaten stamina olayı iyice nefret ettirdi kendinden. Bu kadar saçma bir mekanik daha görmedim.

Yemek yaptıran görevde 4 kez patladım. O kahrolası bitkiyi de çıkabileceği her yerden topladım sanırım. Bitkilerin tekrar canlanma süresi falan var mı yoksa pufff mu olacak? Ne saçma sapan işler :artiz:
Zaten stamina olayı iyice nefret ettirdi kendinden. Bu kadar saçma bir mekanik daha görmedim.
Zaman atlatınca yerine geliyor bitkiler. Ben öyle biliyorum.

Childe çıkardıktan sonra kalan 40 tane wishide salladım zaten var olan Jeanden çıktı ve consu açıldı Jean'in. 30 wishte felan çıktığı için bir 10 tanede hazır olarak kaldı bannerde. Hiç wish kalmadı 80 kere wishlemek gerekiyor bir sonraki 5 yıldız için. Bir dahakine tekrar bannerdeki karakter çıkması garanti olacak Zhongli ve diğeri Xiao olursa o ikisini çıkarmaya çalısmadan sonrakilere bakabilirim gerek yok bunlara. Karakterlerin Talentlerini felan yaptım. Güncel 4 lüyü şöyle yaptım. Keq-1 cons Jean - 4 cons Fischl ( 1 tane beleş verdiklerinden sonraki haliyle 4 cons olacak )-Childe . Yedeklerde 4 cons Barbara ve 1 cons Xianling var. Karakterlerin levellerini atlatmak baya zorlaşcak gibi. Bu arada gelen güncellemeyle eklenen içerikler çok az olmuş gibi sanki.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık