Dressrosa'da 1v1 atarken açık bulan adam şu seviyedeki haliyle çok daha rahat bulabilir.Niye buluyor ? Yine 2v1 mi atıyor Law
Orada buldu 2v1 attı çünkü. 2v1 atmadan bir saldırısını göster kabul edeyim.Dressrosa'da bulan adam şu seviyedeki haliyle çok daha rahat bulabilir.
Yorumdaki tek doğru şey Dof ve Croc'un denk veya yakın olduğu.Komik komik yorumlar yahu hahaha.Benim içim rahat.Neden mi öyle işte.Neyse madem o kadar trollediniz ağzımdaki baklayı çıkarayım.Croco ve Dof yazar için çok önemli karakterler.Croco amiral seviyesi ediyor Dof da ya dengi yada Zoro Sanji gibi işte.İkisini King ve Queen olarak çizmiş mesajı aldım.Bildiğimiz aynı ligin atışan adamları King ve Queen.Croco filmlerde dahi genç Rayleigh seviyesi olarak dile getiriliyor.Çıta çok yüksek yani bu ikisinde.Sizin komedi feat sahneleriniz Oda için bir anlam ifade etmiyor.
Buyrun. 1v1 atıyorlar burada ve açık buluyor. Umarım kabul edersin.Orada buldu 2v1 attı çünkü. 2v1 atmadan bir saldırısını göster kabul edeyim.
arkadaş öyle söylemiyor işte neye dayanarak öyle söylemiyor anlamadım bendeAçabilir adada kendinden daha güçlü 10 tane adam varken, tehlikeli hissini vermesi gerekiyorsa ülke kadar da açar.. başka türlü Doffun tehditkarlığı okuyucuya geçmez
Çok büyük saldırı gerçekten, Dof'u bitirirBuyrun. 1v1 atıyorlar burada ve açık buluyor. Umarım kabul edersin.
Valla şuanki luffyden yerse o saldırıyı, büyük ihtimalle Zoro ile birlikte 2vs1 azraile dalacaklar.Law King Kong Gun'a dayanır.
Sorunun cevabını aldıysan sorun yok. Burada saldırının etkisini konuşmuyoruz.Çok büyük saldırı gerçekten, Dof'u bitirir
Yoo etkisini konuşuyoruz sen bana diyorsun ki bu seviyede işi bitirir. Attığın 1v1 saldısı da buSorunun cevabını aldıysan sorun yok. Burada saldırının etkisini konuşmuyoruz.