Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam "Kaybol" manasinda atıyor MW kendi de diyor, öldürmek için mi atıyor? :D

Öldürmek için saldırsa "Barchan" atar keyfine bakar. :D

Crocodile orada WB tayfasindan gelen kişilere bunu atıyor "Yoluma çıkmayın" diye. Croc'un özel ama normal saldırılarından biridir o. Özel olmasının sebebi de rüzgarı asimile etmiş olması bu teknikte...
Law'un efsane gelişiminden sonra Crocodile yonkou seviyesinde dönse tek laf etmem. Oda açık açık keyfime göre güç veriyorum moduna girmiş, versin bir uyanış da Croco'ya mesela Big Mom'ın organlarını bile toz edecek cinsten bir şey... Crocodile, Enel ile birlikte 2 yıl öncesi en saçma şekilde harcanan karakterdi. Karizmasını düşününce de en üzüldüğüm...
 
Az önce g3 dengi diyordun şimdi çöplere kullandığı teknik yeaa o moduna girdin hayırdır. :D
Adam zoan teklediği saldırıyı atıyor işte en iyi 10 saldırısı arasına girer.Ama gördüğün gibi etki falan yok.O da kaybol diyor çünkü bu kadar basit düşüremeyeceğinin farkında.Komutanlar da düşmez zaten o teknikle hatta hasar bile almazlar kolay kolay.
ID'ye bak. Uyanmış zoanlara Luffy G3 atıyor, Croc Sables atıyor, Jinbe kiremit yumruğuydu sanırım onu atıyor. Yani etkili ama Croc'un tekniklerine baktığında diğerlerine göre daha normal bir teknik olarak görünüyor. Şimdi komutan seviyesinde birine bile G4 açıyordu Luffy.

Yani bazı karakterlerin normal saldırıları vardır her zaman kullandıkları. Bir de çok özel saldırıları vardır her zaman kullanmadıkları. Croc'a göre o saldırı normal bir saldırı statüsünde oluyor diğer saldırılarına göre. Dof'a orada öldürmek için mi atıyor? Hayır. "Kaybol git" deyip atıyor. WB tarafından gelenleri de biliyor seviyesini "Yoluma çıkmayın" deyip atıyor, onlar pert oluyor. Yani diğer tekniklere bakıldığında etki olarak da kullanım olarak da normal saldırılarından biri o. Saldırının kendisi özel sayılır gücünden ya da kullanım olayının dışında. Yani kum meyvesine bir nevi rüzgarı ekleyip yönlendiriyor istediği gibi, yani meyve dışında başka bir yetenek asimile etmiş saldırıyı yaparken.
 
Şu seviye Law Dof'a gayet rahat açık bulur ve tek uyanış saldırısına bakar. Gammayla birlikte yaptığı saldırılar bile neredeyse tek atacaktı adama meyvesiyle iyileştirmeseydi ki uyanış saldırısı bundan kat be kat güçlü bir saldırı. Dof'a attığı saldırıyı Yonkoular tınlamıyor ama Dof organlarını bırakıyor. Uyanışın ise Bm'ye ne yaptığını görüyoruz.

Bir uyanış saldırısı Dof'a dikecek organ bıraktırmaz.
Niye buluyor ? Yine 2v1 mi atıyor Law :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık