Birşey deneyeceğim.3 gün siteye girmedim Zoro fanı olmuşsun, hala konuşuyorsun
3 gün daha girme bakalım Mihawk fanı oluyor mu
Birşey deneyeceğim.3 gün siteye girmedim Zoro fanı olmuşsun, hala konuşuyorsun
Sana Zoro'nun kaslarını çekemeyen KF üyesi ödülünü armağan ediyorum.
Bu ödülü benden daha çok hakeden insanlar var. Hak yemiş olurum bu ödülü alırsam.Sana Zoro'nun kaslarını çekemeyen KF üyesi ödülünü armağan ediyorum.
Pardon uzak geleceği kk olmak için söylemiş yanlış hatırlamışım.Tabii bir gün dediği gün de kk olmaya yakın olduğu sıralar diye yorumlanabilir.Luffy’e inanmakla kk olabileceğine inanmak farklı biraz.Tayfadan olanlar için aynı olabilir sadece.
Adam aldığı cevap sonrasında diyor zaten uzak bir geleceği görüyorsun diyerek.Herifin potansiyelini daha savaşmadan sezmişti zaten.Ona göndermede bulunuyor.Linlin'i yenmesine daha çok var değil olay.Zaten kaybedecek adamın benim tarafımda mısın diye sorup cevap aldıktan sonra kendini yere atma durumu var orada.O cevabı aldıktan sonra daha fazla eziyet etmiyor kendine onur meselesi yapmıyor yani.İlerde tehdit olacak ben gidiyorum lafları da dostlar alışverişte görsün hesabıydı.Kardeşlerine anamdan nefret ediyorum ellemeyin ilerde dövsün diyecek hali yok.
Üç isimde Yamato'dan güçlü.Yamato; Kid, Law ve Zoro üçlüsünden daha güçlü
G4 kral hakiyle aşırı hızlı yormuyorsa Zoro lazım olmaz.Luffy + Zoro vs Kid + Law olsa ne olur?