Oden'i de Luffy ve Kuzan'ın üstüne koymuşYonji >Yamato ve Killer kısmını sonuna kadar destekliyorum (!)
Oden'i de Luffy ve Kuzan'ın üstüne koymuşYonji >Yamato ve Killer kısmını sonuna kadar destekliyorum (!)
Bir tek ona mı takıldın liste baştan sona yanlış.Yonji >Yamato ve Killer kısmını sonuna kadar destekliyorum (!)
Kuzan'ın üstünde olabilir sonuçta birbirine yakın karakterler ama videoda öyle garip şeyler var ki ...Oden'i de Luffy ve Kuzan'ın üstüne koymuş
1 yıl önceki video. Ondan kaynaklı olabilir. Ama bence o dönem için bile yanlışlar var.Bir tek ona mı takıldın liste baştan sona yanlış.
Kuzan bence alır ya Oden'i.Kuzan'ın üstünde olabilir sonuçta birbirine yakın karakterler ama videoda öyle garip şeyler var ki ...
Yapan kişi animeyi alta alıp izlemiş gibi.
Abi fark ettiysen karakterlerin adları da yanlışBir tek ona mı takıldın liste baştan sona yanlış.
Law haterlık nereden geliyor son zamanlarda gözüme çarptı.Trafalgar Bieber durumundan mı xDÜlkemde suriyeli mangada da low istemiyorum
Yancı akrabalar aklıma geliyorLaw haterlık nereden geliyor son zamanlarda gözüme çarptı.Trafalgar Bieber durumundan mı xD
Herşeyi geç kılıç ustalığı eğitimi aldı bir kere.Kılıcının meyve kullanımında ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.Law'a verilen eğitimin sadakası bile kaç kişiyi ihya ederdi. 1. elden silah, dövüş her türlü psikolojik eğitim. Bilginin önemi doğru kullanımı strateji yapma diye liste uzar gider. Dragon Luffy'ye ne verdi. Doffy kendi çocuğu olsa böyle eğitmezdi. Law'ın başarısının en az %90'ı Dof'a yazar.