Alabasta sonuna doğru.Ennies Lobby öncesi di mi bunlar?
Alabasta sonuna doğru.Ennies Lobby öncesi di mi bunlar?
Valla offpanel dayak atmalarını izlemek istemiyorum artık. Şöyle bir bölüm cp0 izleyelim.Off bitmeyen arc yapmışlar. Bu ateş topu kuş kafesinin çakması tam. Şu an sadece Kaido, BM ve ninja dövüşleri kalmalıydı. Ateş topu bitti de iskeleti geldi. Bitmiyor efendim. Bunlar bitese de CP şovu izlesek.
Efsane ninja Raizo varkenOff bitmeyen arc yapmışlar. Bu ateş topu kuş kafesinin çakması tam. Şu an sadece Kaido, BM ve ninja dövüşleri kalmalıydı. Ateş topu bitti de iskeleti geldi. Bitmiyor efendim. Bunlar bitese de CP şovu izlesek.
Bunun Odanın elinden çıktığı nerede geçiyormuş ?
Uydurma rakamlar işte..
One Piece Yellow: Grand Elements
Burada geçiyormuş.
@Smoker
Pardon yellowu SBS'de onaylamış. Redde geçiyormuş. Ama yine Oda'nın o da.
Valla offpanel dayak atmalarını izlemek istemiyorum artık. Şöyle bir bölüm cp0 izleyelim.
Ninja dövüşüne giden bölümlere acımam. Keşke geçiş bölümü yerine 3 bölüm ninja mücadelesi görsek. Benim kızdığım sonuçsuz bölümler. Gram ilerlemiyor BM savaşı. Hep büyük iddialar var sadece.Efsane ninja Raizo varken
Bu tablo değişmeyecektir durduk yere niye değişsin. Zoro fanları yine haklı çıktı lanet olsun.Ennies Lobby öncesi di mi bunlar?
Bu çıktığında Croc yenilmiş ve artık ayrılıyorlarmış.Bu tablo değişmeyecektir durduk yere niye değişsin. Zoro fanları yine haklı çıktı lanet olsun.