Herhangi bir amiral Dof'un peluşlu sırtına WELCOME yazdırıp kapısının önüne koyar lan mevzu çıkacak olsa. Dof nere amiral nere :/ Cemaatçi mülayim Fuji yüzünden gelindi bu günlere
Aynen öyle Dof şimdi daha kolay aradan çıkardı Dressrosa da işlenmese bu kesin. Bununla beraber Dof o zamanlar işlendiğinde ''Çok güçlü'' algısı vardı, silahlanma haki, kral haki kullanıyor deniyordu. Oysa Yeni Dünya şartları, Mangaka'nın kafasında olan yeni sistemde herkes kullanıyor haki zaten Yeni Dünya'ya. O zamanlar bu konuda çok yanılgı oldu forumda, şimdi ise eziliyor aksine bu tip karakterler...Alternatif zaman çizgilerini de kullanıyordunuz doğru. Mangada dövüştüğü rakipler, gösterdiği performans falan insanın hoşuna gitmeyince malum başka bişey kalmıyor geriye
Senin istediğin senaryo gerçekleşse bird cage falan da görmezdik. Bu arc’ın geri sayımı hazır malum ada uçuyor.
King ve queen tek başlarına live floor’u temizliyordu. İhanet eden kendi taraflarındaki adamlar dahil buna. Savaşta güçlü müttefik olmak için amiral olmak gerekmiyor. Dof bu savaşa gelse muhtemelen dressrosa’da gösterdiğinden de zayıf olacaktı.
Mangaka asla bi yan karaktere bird cage açtırıp geri sayım yaptırmaz, iç organları tamir ettirip dövüşe devam ettirmez, onu indirmek için KKG yedirtip o kadar koca alanı ikiye bölmez. King ve queen gibi tek bölümde harcanırdı. @Sir Crocodile tek başına crocodile=doflamingo savaşı vermezdi forumda.
Kuzan Amiral gönderin sözünü niye sağa sola çekiyorsun ki? Shichi olan birine Koramiral mi gönderecekler? Onun dışında tayfasıyla bu adam olduğu konumda...Temelsiz değil ama artık bu argümanları yazmaktan sıkıldım. 3 tane bilgi.Sbs bilgisi mangada 2 amiralle olan kısa çarpışması.Üzerine de Kuzan’ın amiralleri gönderin sözleri.Daha da yazılır arasan bulursun.Öyle King gözüme zayıf göründü featlerini beğenmedim Zoro tek saldırıda yendi gibi şeyler değil.
O yazdıklarını bilemezsin işte sadece varsayımda bulunabilirsin.Birdcage kullanmaması daha güçlü yapacaktı belki de biliyor musun bunu.Çünkü klonlara kullandığı ipleri kafes için kullanıyor.Sınırsız bir üretim hiçbir meyvede yok.He anladım yani adam kendi gücünü sırf çatıdayım diye kullanmayacak organlarını dikmeyecek.Tamam...Alternatif zaman çizgilerini de kullanıyordunuz doğru. Mangada dövüştüğü rakipler, gösterdiği performans falan insanın hoşuna gitmeyince malum başka bişey kalmıyor geriye
Senin istediğin senaryo gerçekleşse bird cage falan da görmezdik. Bu arc’ın geri sayımı hazır malum ada uçuyor.
King ve queen tek başlarına live floor’u temizliyordu. İhanet eden kendi taraflarındaki adamlar dahil buna. Savaşta güçlü müttefik olmak için amiral olmak gerekmiyor. Dof bu savaşa gelse muhtemelen dressrosa’da gösterdiğinden de zayıf olacaktı.
Mangaka asla bi yan karaktere bird cage açtırıp geri sayım yaptırmaz, iç organları tamir ettirip dövüşe devam ettirmez, onu indirmek için KKG yedirtip o kadar koca alanı ikiye bölmez. King ve queen gibi tek bölümde harcanırdı. Arc boss’u olmanın ekmeğini yiyemezdi. @Sir Crocodile tek başına crocodile=doflamingo savaşı vermezdi forumda.
Senin dediğin gibi amiral çıkacağını da bilemezsin. Yıllar önce dof’u güçlü müttefik yapacaktım demiş. Bu herifin tayfası var, yer altı dünyasında itibarı var. Big mom gelene kadar shogun da kukla olmasına rağmen güçlü müttefikti. Kadın zaten onun yerini doldurdu.O yazdıklarını bilemezsin işte sadece varsayımda bulunabilirsin.Birdcage kullanmaması daha güçlü yapacaktı belki de biliyor musun bunu.Çünkü klonlara kullandığı ipleri kafes için kullanıyor.Sınırsız bir üretim hiçbir meyvede yok.He anladım yani adam kendi gücünü sırf çatıdayım diye kullanmayacak organlarını dikmeyecek.Tamam...
La oalylar üzerinden konuşuyorum. Yenip Yenememeyi geçtim, bugün Dof'un Kaido karşısında şöyle şeyler yapabileceğini düşünen 1 insan evladı var mı merak ediyorum...Her şeyi anlarımda Croco övüp,Dof gömmek nedir ya ?
@Sir Crocodile.
Kaido'nun korkutuculuğunu göstermek için bir sahne.La oalylar üzerinden konuşuyorum. Yenip Yenememeyi geçtim, bugün Dof'un Kaido karşısında şöyle şeyler yapabileceğini düşünen 1 insan evladı var mı merak ediyorum...
Tüm bunları geç Kaido'yu görmesini bile geçtim adını duyunca şöyle olan, yüzü gözü kayan bir Dof'dan bahsediyoruz.
Sonra bir şey söyleyince ben mi suçlu oluyorum? :S
Fanı olduğunuz karakterde arayın suçu.
Kaido korkutucu da WB-Roger falan değil mi? BM ve Kaido bile WB'den çekiniyordu ya dediğin şeye bak...Kaido'nun korkutuculuğunu göstermek için bir sahne.
Doffy zaten yıllardır tehlikenin içinde yeraltı dünyasının simsarı.
Hadi diyelim Kaido öfkelendi,Doffy'i ortadan kaldırmaya karar verdi.Dof ne yapacak öldürsün beni diye mi bekleyecek elbet savaşır.
Croco'nun ağır bir nefreti var,Beyazsakal'a karşı o yüzden dalmaya çalısıyor.
Sanırsın bir imparatora meydan okuyan o.
Doffy'de amirale sırtı dönük oturdu,Aokiji'yi takmadı,öldürmeye çalıştı.Aok durdurdu,arkadan saldırı yemesine rağmen kurtuldu.
Seninkinin böyle bir featı bırak yakını bile yok.