Ben sağ kolları çöp görenler için veriyorum o örnekleri mağlum Marconun hasar gücünü sıfır görenler var ciddi ciddi Benim sıralamam belli... Mangada bile belirtildi Filo Amiralliği cidden ayrı bir pozisyon linlin Amiral hatta Filo Amirali olabilir gelecekte deniliyordu. Benim denklemim uzun süredir bu;İşlenen yonkouları ele alarak söyledim ki genel olarak yonkou imajına zarar verdi bu ikisi. Beklenen yonkou gücünü bana bu ikisi hissettirmiyor. Yüksek ihtimal bu beklediğimi sadece Teach'ten alabileceğim.
İşlenmemiş karakterlere kötü işlenmiş demiyorum zaten. Bana göre yonkoulardan beklediğimiz gücü yansıtamıyorlar. Hal böyle olunca yonkou gücünün abartılacak bir güçte olmayacağını düşünüyorum bu yüzden. Yok yonkou eşittir 2 amiral, Bir yonkou bir amirali çok rahat yener falan bunlar çok uçuk şeyler artık. Bunlar yüzünden amirallerin artık güç olarak sağ kollardan ziyade yonkoulara yakın olduğunu düşünüyorum. Aralarında büyük güç farkı olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi gelip lütfen Marco tekme attı, Jozu omuz attı, Luffy g3 ile yumruk attı falan diyip yakın göstermeye çalışmayın. Bu örnekler çok demode kaldı Wano arcıyla birlikte.
Korsanlar Kralı ve Denizci Kahramanı (Garp,Roger,Newgate,Xebec,Ryuma, belki Dragon) 5-5.5 Milyarlık Adamlar (Bunların tek rakipleri kendileri)
İmparator ve Filo Amirali (Kaido, Sakazuki, Shanks, Linlin, Teach ve iki bacaklı Kuzan) 4-4.5 Milyarlık Adamlar (Bunlarla 2v1 Atacak babayiğit yok)
Korsanlar Kralı Sağ Kolu ve Amiraller (Issho, Borsalino, Ryokugyu, Oden, Rayleigh ve muhtemlen Mihawk) 3-3.5 Milyarlık Adamlar (2 Tane KK Sağ kolu & Amiral > KK ligi)
Sağ Kol Üstü (Yamato, Kid, Law, Zoro ve belki Weevil) 2-2.5 Milyarlık (2 Tane Sağ Kol üstü = Bir İmparator)
İmparator Sağ Kolu (Katakuri, Marco, King) 1.3-1.5 Milyarlık (3 Tane Sağ kol = Bir İmparator)
İmparator Sol Kolu (Smoothie, Queen, Jozu) 1-1.1 Milyarlık (2 Tane Sol Kol = Sağ Kol üstü)
Üçüncü ve Son Elit Kumandan (Jack, Cracker, Vista, Doflamingo, Kuma ve Crocodile) 700-800 Milyonluk (2 Tane Üçüncü Komutan = Sağ Kol)