Prime halleri alınmış hepsinin. Xebec hariç 10 numara olmuş bence. O da zaten görülmemiş diye oy vermemişler herhalde.
Şu Shanks ve Rayleigh'in yerlerine bak... Te allam
Edit: Akanın yeri çok aşağı olmuş yeni fark ettim.
Prime halleri alınmış hepsinin. Xebec hariç 10 numara olmuş bence. O da zaten görülmemiş diye oy vermemişler herhalde.
Niye lan Mihawk'ı sağ kol ligi gören sen misin ?
Dediğin gibi o yüzden, fakat adama karşı beklenti büyük.Prime halleri alınmış hepsinin. Xebec hariç 10 numara olmuş bence. O da zaten görülmemiş diye oy vermemişler herhalde.
Edit: Akanın yeri çok aşağı olmuş yeni fark ettim.
Bence güzel sıralama olmuş. Zaten koydukları tüm karakterleri ilk 3 dışı herhangi birbiriyle yer değişsen sırıtmaz bile. O kadar yakın karakterler.Dediğin gibi o yüzden, fakat adama karşı beklenti büyük.
Birinci sıraya konulma sıralaması şöyleymiş:
Roger, Beyaz, Xebec ve Garp. Bu arada Garp cidden hayvan gibi güçlü. Meyve yok silah yok, sadece yumruk.
Akainu top 5 olmalı.
Akainu'yu tüm zamanlarda ilk 15'e bile almam.Akainu top 5 olmalı.
Sadece hükümet köpeklerini sıralasan beşinci oluyor zaten.Akainu top 5 olmalı.
O kadar da değil.Akainu'yu tüm zamanlarda ilk 15'e bile almam.
Buraya kesinkes bir Zoro koymayı unutman(!) asrın talihsizliği. Ek olarak muhtemel bir Sabo, Kong, gorosei gibi sürpriz isimler de yer alabilir. Zor yani ilk 15. Halı hazırda listedeki isimlerin %90'ından güçsüz zaten.O kadar da değil.
Newgate
Roger
Xebec
Garp
Ryuma
Kaido
Shanks
Linlin
Teach
Shiki
Sengoku
Luffy
Mihawk
Rayleigh
Oden
Şunların hepsinden geriye atsan 16. oluyor. Hepsinden de geride olamaz herhalde
Ben şuanı diyorum laBuraya kesinkes bir Zoro koymayı unutman(!) asrın talihsizliği. Ek olarak muhtemel bir Sabo, Kong, gorosei gibi sürpriz isimler de yer alabilir. Zor yani ilk 15. Halı hazırda listedeki isimlerin %90'ından güçsüz zaten.