Hiç yaram yok. Çünkü yara alacağımı bildiğim dövüşlere girmedim."U şeklinde dolaşmak anlaşmamızın bir parçası değildi. Ben gidiyorum."
Hiç yaram yok. Çünkü yara alacağımı bildiğim dövüşlere girmedim."U şeklinde dolaşmak anlaşmamızın bir parçası değildi. Ben gidiyorum."
Queen'in herhangi bir konuda çapsız olmama ihtimali yok Kaido fanboyu seni@Miyata Ichiro Queen çapsız demişsin ben diyorum ki Queen bilimini konuşturacak.Bu adama bilimadamı olarakta çapsız diyemezsin.Gerçi sen onu da dersin yine şaşırtmadın verdiğin cevaplarda.
Yenemez yenemezOnlar da anca durdurur yenemez gidip Buggy’i alsınlar.Moria’ya bile ikiye bir dövüşmeye kalkıyor bb tayfası.
Sen yaptığın en kötü işi yapıp Kata yorumlamaya devam et diğer yorumlar daha kötü çünkü.Queen'in herhangi bir konuda çapsız olmama ihtimali yok Kaido fanboyu seni
Yenemez yenemez
Sen diyorsan daha da gelişiyorum demektir.King amiral alır demeye devam et sen Sicim Piece'de .dSen yaptığın en kötü işi yapıp Kata yorumlamaya devam et diğer yorumlar daha kötü çünkü.
Bak yine anlaşamıyoruz...Bence sen çok anlam yüklüyorsun bir kaç küçük kelimeye.
Yani şu güç karşısında 1 dakika varlık gösterebildiyse gerçekten büyük saygı duyacağım Crocodile'ın gücüne.
Ayrıca şunu hep söylüyorum, seriide bazı karakterler birbiriyle paralel olacak şekilde güçleniyor.
Kuzan & Akainu & Kizaru
Linlin & Kaido & Beyazsakal
Shanks & Teach & Mihawk
Ace & Luffy & Sabo
Zoro & Sanji
Kısaca çocukluk gençlik dönemlerinde neyseler zirve dönemlerinde de hemen hemen aynı seviyede oluyorlar, olacaklar. Yukarıda yazdığım paralelliklerde gizemini koruyanlar var, onları da zamanla çok net göreceğimizi düşünüyorum.
Zoro Hakai'den sonra ayaktayken, senin lütfün 10 dakikalık molasından yeni toparlanmıştı. Sonra ne oldu biliyor musun ? Senin lütfün yine yattı, kafası gözü dağılacakken Zoro o haliyle tekrar kurtardı lütfünü2 saniye tuttu desek... Law yine aradan çekse... Hayırlı olsun. Zoro hayatına yassı solucan olarak devam eder.
Hatırlamıyorum.Zoro Hakai'den sonra ayaktayken, senin lütfün 10 dakikalık molasından yeni toparlanmıştı. Sonra ne oldu biliyor musun ? Senin lütfün yine yattı, kafası gözü dağılacakken Zoro o haliyle tekrar kurtardı lütfünü
Zoro ve Sanji'de aynı güçte değiller ama birbirleriyle paralel şekilde ilerleme kat ediyorlar, bahsettiğim şey bu. Ve bana göre Mihawk Shanks ve Teach hemen hemen aynı güçteki karakterler. Hepsinin ortak bir geçmişi var, yukarıda anlattığım karakterlerde olduğu gibi birlikte yürüyecekler, kaçarı yok. Ha biri diğerinden güçlüdür, ufak tefek farklar vardır ama bu sınıflarını değşitirmez, hepsi imparator kulvarında adamlar. Mesela daha düne kadar Teach tümen komutanı bile değildi ama bu gün imparator, meyveyle ya da bir şekilde, güçlendimi güçlendi.Seride bazı karakterler birbirlerinin paralelinde güçleniyor doğru ama aynı yolda yürüyorlarsa genelde bu böyle oluyor.
O yüzden bazı yazdıklarına katılmıyorum. Shanks'ın düelloları bıraktıktan sonra merdivenleri çok hızlı tırmandığı özellikle bahsediliyor. Teach olayına gelirsek meyveyi bulmasa şuan ki seviyesine çıkması imkansız ötesi bir durumdu. Yani Mihawk için de belli farklar var bu konuda...
Mesela Kaido-Linlin-WB konusunda da farklar var. Benim gözümde bu karakterler de eşit seviyede değil.
Aman kalsın. Bu ikisi yan yana dövüşünce luffy fazla rahatlayıp mallık yapıyor.Mihawk + Shanks vs Zoro + Luffy görsek çok iyi olur.