Bana göre de Sanji yc1 sınıfına giriş yaptı ama dediğim gibi Kaido'nun farklı bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Yine de kınların bile hasar verdiği yerde Zoro ve Sanji çatıya çıksın her türlü iş yaparlar. Zoro yaptı zaten. İkisinin de sorunu yeni güçleri çok büyük olmasına rağmen uzun süre kullanamıyorlar ve alışık değiller. Bir sonraki rakiplerinde daha sağlam savaşacaklardır.Yonkoular ile komutanları arasında ciddi fark olduğunu hatta ciddi bir saldırıda tek atacak fark olduğuna katılıyorum. Ama gördüğümüz gibi Sanji'de aynı şekilde ciddi bir tekmesinde tek attı. Sanji'nin uzun süre bayılmadan dövüşebileceği bir senaryoda sırayla kaç tane Queen'ı yenebileceği kişinin tamamen hayal gücüne kalmış durumda sonuçta bu adam daha ciddi hasar almadı kendini yenileyebiliyormu yada hasar sınırı nedir bilmiyoruz. Sen diyebilirsin tamam Queen'dan daha güçlü olabilir ama Kaido ve Luffy'nin meyvesiz hali kadar güçlü olmamıştır. Bunu tam olarak bilemeyiz dediğin gibi. Fakat şunu hesap etmemiz zor değil. Queen ve King gibi iki komutanı nerdeyse hiç zorlanmadan yenen adamlar güçlerini uzun süre kullandıkları sürece o seviyenin çok üstüne çıkmışlardır. Sanji Yc2 seviyesinde demekten daha mantıklı bir yorumdur bu.
Ben şahsen King ve Queen'ın arasında ciddi fark olduğunu düşünmediğimden Sanji'nin sağ kol ligini de açtığını düşünüyorum.
Bu arada bence meyvesiz Kaido da baya güçlü. Oni ırkından olmasının avantajı var ve hakisi baya üstün herifin.
Adam kaptanımdan daha azını beklemezdim demiş. Bariz kaptan olarak güçlü olması gerektiğine vurgu var. Wano'ya kadar Luffy dışında karakterler çok işlenmemiş olsa da onlar gözükmeden güçlendiler. Tayfa üyelerinin uçan altıyı rahat harcaması bunun kanıtlarından biri. Yani Zoro güncelde x kişiye karşı savaştı o zaman geçmişte kaptandan güçlüdür demek bana göre mantıklı değil.Burada Luffy için övünüyor o kadar, alt sınırları karşılıyor işte. Luffy onu tutmasa hepimiz ölürdük gibi bir şey olsa arc bossu için haklısın derdim.