Nabız mı yokluyorsun ?Şimdi bilemem hangisi daha güçlü ama, eğitimden döndükleri gün sanki Zoro açık ara öndeymiş gibi geldi.
Nabız mı yokluyorsun ?Şimdi bilemem hangisi daha güçlü ama, eğitimden döndükleri gün sanki Zoro açık ara öndeymiş gibi geldi.
Hayır da bakıyorum, Luffy çok vs attı ve üstüne koydu. PH da Oda sadece Zoro'yu ezmedi. Sanji vb hepsinin vücudu değişti, Zoro ya dokunmadı ya da law istese de belki yapamayacaktı. Yeni dünyaya girdiklerinden beri Zoro kime karşı ciddi savaştı. Pica bedeni bulamadı ve bulduğu an tekledi. Direkt sağ kola yürüseymiş ben şaşırmazdım. Pica küçümseniyor ama amiral bile övmedi mi? Zoro çok güçlü olduğu in yaptıkları sanki normal gibi geldi. Sanji tüm kek de rezil olurken Zoro yu oraya da sokmadı. Kata ile karşılaşsa haki'yi orada açıp işini bitiremez miydi?Nabız mı yokluyorsun ?
Zoro vücut değiştirmedi de yeti kardeşler avladı bunu. O arc herkesi harcadı mangaka.Hayır da bakıyorum, Luffy çok vs attı ve üstüne koydu. PH da Oda sadece Zoro'yu ezmedi. Sanji vb hepsinin vücudu değişti, Zoro ya dokunmadı ya da law istese de belki yapamayacaktı. Yeni dünyaya girdiklerinden beri Zoro kime karşı ciddi savaştı. Pica bedeni bulamadı ve bulduğu an tekledi. Direkt sağ kola yürüseymiş ben şaşırmazdım. Pica küçümseniyor ama amiral bile övmedi mi? Zoro çok güçlü olduğu in yaptıkları sanki normal gibi geldi. Sanji tüm kek de rezil olurken Zoro yu oraya da sokmadı. Kata ile karşılaşsa haki'yi orada açıp işini bitiremez miydi?
Dikkatsizliği vardı doğru orayı unutmuşum ama güç olarak ezmedi. Sanji gitti Dofy'ye yürüdü, Law elinden zor aldı. Zoro amiral ile karşılaştı, Law Dofy ile amiral bunu yerin altına yollarken karşı saldırı slash attı.Zoro vücut değiştirmedi de yeti kardeşler avladı bunu. O arc herkesi harcadı mangaka.
Kaido insan sayılmıyor biliyorsunuz, dünyanın en güçlü yaratığı olarak geçiyor. Beyazsakal en güçlü insan, Kaido en güçlü yaratık şeklinde, demek ki Oda o zamandan beri bunun alt yapısını hazırlamış, bütün canlılarda Haki var demiş.Öyleyse çok iyi olur evren. Ama denizkralı gördük bir yığın, bir tanesi kullanmadı be. Joyboy, Ryuma falan hakileri hayvanlardan öğrendi fbsi gelirdi.
Zoro'nun Luffy'den güçlü döndüğü bariz zaten.Hayır da bakıyorum, Luffy çok vs attı ve üstüne koydu. PH da Oda sadece Zoro'yu ezmedi. Sanji vb hepsinin vücudu değişti, Zoro ya dokunmadı ya da law istese de belki yapamayacaktı. Yeni dünyaya girdiklerinden beri Zoro kime karşı ciddi savaştı. Pica bedeni bulamadı ve bulduğu an tekledi. Direkt sağ kola yürüseymiş ben şaşırmazdım. Pica küçümseniyor ama amiral bile övmedi mi? Zoro çok güçlü olduğu in yaptıkları sanki normal gibi geldi. Sanji tüm kek de rezil olurken Zoro yu oraya da sokmadı. Kata ile karşılaşsa haki'yi orada açıp işini bitiremez miydi?
O dikkatsizlik genel olarak vardı bi de. Her arc kılıç çaldırdı. Bi de uzun bi süre hırsız kovalamakla uğraştı. Balıkadam adasında da nefessiz kalınca hody’lere yakalandı. Ama doğru güç olarak ezmedi.Dikkatsizliği vardı doğru orayı unutmuşum ama güç olarak ezmedi. Sanji gitti Dofy'ye yürüdü, Law elinden zor aldı. Zoro amiral ile karşılaştı, Law Dofy ile amiral bunu yerin altına yollarken karşı saldırı slash attı.
Soldaki panel kimin daha güçlü döndüğünü gösteriyor. Zoro kendi söylemiş.Hayır da bakıyorum, Luffy çok vs attı ve üstüne koydu. PH da Oda sadece Zoro'yu ezmedi. Sanji vb hepsinin vücudu değişti, Zoro ya dokunmadı ya da law istese de belki yapamayacaktı. Yeni dünyaya girdiklerinden beri Zoro kime karşı ciddi savaştı. Pica bedeni bulamadı ve bulduğu an tekledi. Direkt sağ kola yürüseymiş ben şaşırmazdım. Pica küçümseniyor ama amiral bile övmedi mi? Zoro çok güçlü olduğu in yaptıkları sanki normal gibi geldi. Sanji tüm kek de rezil olurken Zoro yu oraya da sokmadı. Kata ile karşılaşsa haki'yi orada açıp işini bitiremez miydi?
Yonkoular ile komutanları arasında ciddi fark olduğunu hatta ciddi bir saldırıda tek atacak fark olduğuna katılıyorum. Ama gördüğümüz gibi Sanji'de aynı şekilde ciddi bir tekmesinde tek attı. Sanji'nin uzun süre bayılmadan dövüşebileceği bir senaryoda sırayla kaç tane Queen'ı yenebileceği kişinin tamamen hayal gücüne kalmış durumda sonuçta bu adam daha ciddi hasar almadı kendini yenileyebiliyormu yada hasar sınırı nedir bilmiyoruz. Sen diyebilirsin tamam Queen'dan daha güçlü olabilir ama Kaido ve Luffy'nin meyvesiz hali kadar güçlü olmamıştır. Bunu tam olarak bilemeyiz dediğin gibi. Fakat şunu hesap etmemiz zor değil. Queen ve King gibi iki komutanı nerdeyse hiç zorlanmadan yenen adamlar güçlerini uzun süre kullandıkları sürece o seviyenin çok üstüne çıkmışlardır. Sanji Yc2 seviyesinde demekten daha mantıklı bir yorumdur bu.Yonkou ile adamları arasında uçurum var. Cp ajanının da dediği gibi Big Mom ve Kaido düşmediği sürece gerisi hiçbir anlam ifade etmiyor. Çatıdaki Luffy ile Sanji'yi veya başka tayfa üyesini kıyaslamanın anlamı yok.
Burada Luffy için övünüyor o kadar, alt sınırları karşılıyor işte. Luffy onu tutmasa hepimiz ölürdük gibi bir şey olsa arc bossu için haklısın derdim.Soldaki panel kimin daha güçlü döndüğünü gösteriyor. Zoro kendi söylemiş.