O saçmalığı yapan diğerine hiç aldırmazBu saçmalıktan bahsetmiyorum. Attığım manga sayfasında Oden'in elinde farklı bir kılıç var.
O saçmalığı yapan diğerine hiç aldırmazBu saçmalıktan bahsetmiyorum. Attığım manga sayfasında Oden'in elinde farklı bir kılıç var.
Enma ve Ame No Habakiri'den farklı bir kılıç mı bu ? Yoksa Ame No Habakiri'mi?Oden'in bu kılıcına ne oldu acaba?
Farklı bir kılıç bu, el korumalığı iki kılıcına da benzemiyor. Bir de belinde bir tane kılıç var, normalde 9 yaşından beridir bildiğimiz iki kılıcını kullanıyor olması lazımdı.Enma ve Ame No Habakiri'den farklı bir kılıç mı bu ? Yoksa Ame No Habakiri'mi?
Çocuklarına emanet kalıyordu bu kılıçlar galiba. Enma Hiyori'ye, diğeri de Momo'ya kalıyordu fakat Ame No Habakiriyi Wano arcı içerisinde gördük mü bu hatırlamıyorum.
Bu hali Kitetsu gibi görünüyor, belki bu görüntü benzerliğinden dolayı sapına 3 yuvarlak koymayı tercih etmiştir. Zoro bu arc nidai kitetsuyu kullanmaya başlarsa birbirlerinden rahatça ayırabilmek amacıyla çizimi değiştirmiştir.Farklı bir kılıç bu, el korumalığı iki kılıcına da benzemiyor. Bir de belinde bir tane kılıç var, normalde 9 yaşından beridir bildiğimiz iki kılıcını kullanıyor olması lazımdı.
Bu kılıcın göründüğü bölüm ile Oden'in seride göründüğü bölüm arasında çok fark yok, retcon yediğini pek sanmıyorum.Bu hali Kitetsu gibi görünüyor, belki bu görüntü benzerliğinden dolayı sapına 3 yuvarlak koymayı tercih etmiştir. Zoro bu arc nidai kitetsuyu kullanmaya başlarsa birbirlerinden rahatça ayırabilmek amacıyla çizimi değiştirmiştir.
Aklıma retcondan başka bir açıklama gelmiyor.Bu kılıcın göründüğü bölüm ile Oden'in seride göründüğü bölüm arasında çok fark yok, retcon yediğini pek sanmıyorum.
Belki bir dönem kılıçları elinden falan alınmıştır ceza olarak.Aklıma retcondan başka bir açıklama gelmiyor.
Ama bu Kinemon'un hafızasındaki bir siluet, onun en iyi olduğu dönemi hatırlıyordur.Belki bir dönem kılıçları elinden falan alınmıştır ceza olarak.
Kılıçların boyu standarttır.