Law, Smoker zaten düşük zorluk :dLaw vs Smoker için de dersin mesela herşeye gider bu kılıf.
Law, Smoker zaten düşük zorluk :dLaw vs Smoker için de dersin mesela herşeye gider bu kılıf.
Bence de değil.Orta zorluk olmuyor çünkü Who vs Jinbei.İşte bu tarz konular tartışmaya açık değil.
Yani kılıçların 12-21-50 diye ayrılmasının bir önemi yokher 2 çeviride de bahsedilen enma nın kara kılıç olması 12 olması değil. Elimizde ''kılıç tanrısı'' tarafından kullanılmış hazan suyu var, kılıç 21 den. Elimizde şelale gibi haki ye sahip(roger-wb) karakterlerin kullandığı 12 den olan bisento-ace var lakin beyazlar. Koskoca devlete tek başına durmuş, aldığı lakapların haddi hesabı olmayan, kılıç tanrısı denilen, bilinen ilk ''kılıcın yolu''n dan giden ryuma 12 ye çıkaramıyor mu yani ? Hadi wb kılıç ustası değil bisento yu eledik ya roger adam kılıç ustası çıktı. Üzerine haki desen sebile koyup hayır niyetine dağıtıyor. Ya siz manga da ki verileri yanlış okuyorsunuz, ya da okumuyorsunuz...
Evet, doğru. Sabah da yazdım. Biri 12'lik, diğeri 21'lik olan iki kılıçtan 12'lik olanın yine de 1 adım önde olması lazım bana göre. Ama Oda tutup iki kılıç da kararmışsa seviyesi aynıdır derse şaşırmam. Lakin şunda bir gerçek ki 12'lik kılıçlar insan işi değil. Hiçbir şey değişmese bile yapacağı saldırıların boyutları arasında belirgin bir fark vardır.Niye ki, 12'ler ayrı yere konulmuş, kararırsa 12'lere yetişir ama bir 12'li kararırsa Mihawk örnek, bambaşka seviye olur demek
12'lik kılıç değil genel itibariyle silah onlar. Mızrak da çıkabilir balta da, Wb'nin kullandığı gibi bisento da.Evet, doğru. Sabah da yazdım. Biri 12'lik, diğeri 21'lik olan iki kılıçtan 12'lik olanın yine de 1 adım önde olması lazım bana göre. Ama Oda tutup iki kılıç da kararmışsa seviyesi aynıdır derse şaşırmam. Lakin şunda bir gerçek ki 12'lik kılıçlar insan işi değil. Hiçbir şey değişmese bile yapacağı saldırıların boyutları arasında belirgin bir fark vardır.
Evet fandaşım öyle. Geneli kılıç diye yuvarladım ben. Ortalamasını alıp çan eğrisi yaptım12'lik kılıç değil genel itibariyle silah onlar. Mızrak da çıkabilir balta da, Wb'nin kullandığı gibi bisento da.
Okuduğundan ne anlıyorsan o...Yani kılıçların 12-21-50 diye ayrılmasının bir önemi yok
Hahahahttps://www.opfanpage.com/2021/05/13/warlords-active-bounties-after-shichibukai-system-abolition/. @Sir Crocodile Buggy seninkinden fazla ödül alacakmış xD aklı giden Kuma ile bir görüyorlar.