Mngada olan şeyi değildi fikirlerimizi mi tartışıyoruz? Kutsal kitap diyorsun farkı ve sözleri söylüyorum sana ne bekliyorsun ne diyeyim?Mangaya kutsal kitap muamelesi yapan bir seni görüyorum. Şu mangada zibilyon tane çelişki olmasa bi ihtimal tamam derim ama yani aramızdaki farkı görmek istiyorum dediği için en güçlü saldırını kullanmak zorunda diyorsun, bu tamamen senin düşünce. Op karakterleri matruşka gibi, sürekli yeni bir şeyler ortaya koyabiliyorlar, bunu çok net gördüğümüz halde Mihawk bu kadardır demek tutarlı değil.
Zoro'nun haala Mihawk için yeterli olduğunu sanmıyorum, Enma'yı kullanmak için bile bu kadar zorlanan adamın en iyi kılıcı kullanan biriyle arasında fark olmalı. Gördüğümüz üzre kılıçlar Wano'dan sonra seviye belirler hale geldi. Bunu göz ardı etmememiz gerekiyor.
Senin düşüncen diyorsun adamın sözlerine ve yaptıklarına göre mantık bu. Sen biri ile aranda ki farka bakmak istesen her hangi bir konuda en iyi şeyini mi ortaya koyarsın yoksa zayıf tarafınımı? Yani adam farkı görmek istiyor, bu noktada zayıf atağını değil aksine güçlü atağını kullanmış olması çok daha muhtemel. Öyle ki dediğim gibi pozitif mi yoksa negatif mi bir fark var görebilsin.
Zoro'nun hala Mihawk'a yeterli olduğunu sanmaan da senin fikrin mesela. Mangada hiç bir şekilde en ufak bir söylem bile geçmiyor bu konuda.
Enma'yı kullanmak için zorlanan diyorsun fakat Zoro bu Enma ile ''Mihawk'ı aşacak'' hem de fazlasıyla. Yani hangi kılıcın ne seviyede zorladığı bile belli değil. Mihawk'ın kılıcı özel fakat her kılıcın bu tarz özellikleri çıkmıyor. Her 12'lik kılıç da böyle bir şey yok yani. Mihawk'ın kılıcında vardır yoktur tartışılır ayrı konu ama ''O kılıç Enma'dan daha çok kullanıcıyı zorluyor'' demek donmamış çocuğa don biçmekten başka bir şey değil.