Korsan kral sağ kolunu ölümün eşiğine gelip anca alır algısı devam ediyor herhaldeHayır o adama Korsan Kral denir.
Korsan kral sağ kolunu ölümün eşiğine gelip anca alır algısı devam ediyor herhaldeHayır o adama Korsan Kral denir.
Alabilceğine eminsin yani.Korsan kral sağ kolunu ölümün eşiğine gelip anca alır algısı devam ediyor herhalde
Yok alamaz. Yenilir.Alabilceğine eminsin yani.
Sen neden her şeyi farklı yorumluyorsunHayır o adama Korsan Kral denir.
Roger dediğin adam yok eder Ray'i.Başka yerde deme şunu.Alabilceğine eminsin yani.
Algı derken,en azından sizin gibi tek atacağını düşünmüyoruz.Korsan kral sağ kolunu ölümün eşiğine gelip anca alır algısı devam ediyor herhalde
Sorsaydın keşke dövüş ne zorlukta olur,ne düşünüyorsun diye.Tek atmaz ama ciddi üstünlük kurarak yenme ihtimali yenilme ihtimalinden fazla.Kimse kusura bakmasın.Algı derken,en azından sizin gibi tek atacağını düşünmüyoruz.
Zoro Ryuma olma yolunda gidiyor normal sağ kol kaptan ilişkisi olarak kalırsa her türlü parçalar zaten.Roger dediğin adam yok eder Ray'i.Başka yerde deme şunu.
Ray Kizaru'yu tutarken genç olaydım Luffyleri de kurtarırdım falan diyordu. O zaman Roger aynı anda 2.5-3 tane amirali alır mı ?Roger dediğin adam yok eder Ray'i.Başka yerde deme şunu.
Marco King ve Queen'i tutarken bir yandan da başkasına yardım edebiliyor bu onu Kizaru dengi yapmaz veya Ray'i amiral yapmaz nereden çıkıyor böyle ithamlar anlamıyorum.Ray Kizaru'yu tutarken genç olaydım Luffyleri de kurtarırdım falan diyordu. O zaman Roger aynı anda 2.5-3 tane amirali alır mı ?