Dövüşür bence de ama anca rüyasında.King baya baya kaido ile dövüşür. Şuanki luffyden daha iyi performans gösterir. Yenemez tabi o ayrı. İki king, kaidoyu alır bence.
Dövüşür bence de ama anca rüyasında.King baya baya kaido ile dövüşür. Şuanki luffyden daha iyi performans gösterir. Yenemez tabi o ayrı. İki king, kaidoyu alır bence.
Ben de düştüm o yorumaSen nasıl bir kralsın ya bak bu forumda ikinci kez oldu az daha içtiğim şeyi püskürtüyordum hazırlıksız yakalandım
Zoro tam dik açı düşmüş. Beton çivisi gibi duruyor.
Dikkatle bakıyorum ilk foto epik dedim aha bir şey geliyor, ikinci fotoyu gördüm dedim üff canavar üçlüye aynı pozu kesmiş oda. Üçüncü foto... Sonrası malum
Hiç biri lütfü düşüşü gösteremez ama lütfü bu konuda bütün tayfayı alırZoro tam dik açı düşmüş. Beton çivisi gibi duruyor.
Sinirlenince çok tatlı oluyorsunSana üç beş kare atarım bunu attığına utanırsın ama neyse xD
Üstte atılana güldüm ama bu kare yanlı bir algı capsi olduğunu kanıtlamış tabii. Sanji’nin de Luffy’nin de eksiği yok o konuda.Sadece Luffy zemine değil okyanusa çakılıyordu.
Hayır o adama Korsan Kral denir.Tüm tayfasını tek başına alabilen bir kaptanın tayfasına,korsan kral tayfası denilemez.