Cidden ailesinin kim olduğunu takan var mı ya ? Mesela sen, Luffy'nin babası Dragon diye sevindin mi ?Zoro fanları bir yandan sevindi aslında. Zoro'nun babası daha güçlü biri çıkmalı.
Cidden ailesinin kim olduğunu takan var mı ya ? Mesela sen, Luffy'nin babası Dragon diye sevindin mi ?Zoro fanları bir yandan sevindi aslında. Zoro'nun babası daha güçlü biri çıkmalı.
Alpamis Garpçı ya Dragon'u sevmez xdCidden ailesinin kim olduğunu takan var mı ya ? Mesela sen, Luffy'nin babası Dragon diye sevindin mi ?
Haklısın bu konu da Kaido'dan dayak yiyen birisi yerine normal birisi her türlü tercih sebebidir.Zoro fanları bir yandan sevindi aslında. Zoro'nun babası daha güçlü biri çıkmalı.
bunu meyve gücüyle yapıyor mihawk meteoru 64 parçaya bölüyorBen de mihawk'ın güçlü çıkmasını bekliyorum. Anti tez olarak söylemiyorum ama bu seride dağı bölmek insan bölmekten daha kolay. Law da punk hazardı bölüyor. Zoro picanın kayalarını pasta keser gibi dilimliyor, mr.1 kaç bölüm önce evleri soğan doğrar gibi doğruyor.
Benlik bir durum yok ki. Yine bana getiriyon durumu.Zoro'nun babası bu gidişle güçsüz hatta önemsiz biri çıkacak ve bir gol daha yiyeceksin olacak durum 12-0 xD
Sen gol yemeye mahkumsun çünkü her atakta ofsayta düşüyorsun. xDBenlik bir durum yok ki. Yine bana getiriyon durumu.
Kalede Caribou var galiba.Zoro'nun babası bu gidişle güçsüz hatta önemsiz biri çıkacak ve bir gol daha yiyeceksin olacak durum 12-0 xD
Ben benlik durum yok diyorum sen hala sen diyon.Sen gol yemeye mahkumsun çünkü her atakta ofsayta düşüyorsun. xD
Kalede Caribou var galiba.
Seride öyle bir ayrım yok. Meyvede ustalaşmak da çalışma gerektiriyor. Meyve de bir tür silah sonuçtabunu meyve gücüyle yapıyor mihawk meteoru 64 parçaya bölüyor
Şu an elimizde Jozu lehine şu doneler var; saldırı gücü, fiziksel güç. Marco lehine hız ve savunma diyelim hadi. Niteliksel açıdan bakarsak Jozu önde. Olaya haki olarak bakarsak muhtemelen Jozu silahlanmada Marco ise gözlemde iyidir. Ben Op evreninde silahlanma mı gözlem mindiye sorsalar silahlanma derim. Totalde Jozu oldu gibi. Ama Marco'nun uyanışı varsa o zaman yine Marco derim.Saldırı gücü evet ama total güçte sanmıyorum. Magma yumruğu, Lazer, Garp'ın yumruğunu falan direkt üzerine alan adamı ne kadar Amiralden kan alacak güçte olsanda Marco'yu sınırına getirmen biraz sıkar.. Marco saldırı gücü yok gibi geliyor millete ama King'e kan kusturdu dikkatli inceleyin Kingin kan kustuğu paneli görürsünüz