Adam gibi bir yonkouyla karşılaşana kadar ben de 1 yonkou=2 amiral denklemimi 1 yonkou=1.7 amirale indirdim arkadaşlar. Bunu da burdan duyurmuş olayım.
Çok indirmişsin hocam naptın.Adam gibi bir yonkouyla karşılaşana kadar ben de 1 yonkou=2 amiral denklemimi 1 yonkou=1.7 amirale indirdim arkadaşlar. Bunu da burdan duyurmuş olayım.
Değil mi baya indirdim. Bu piyasada her şey çıkarken bir şeylerin indiğini görmek güzel değil mi ? Yemin ederim kıymetimi bilmiyorsunuz.Çok indirmişsin hocam naptın.
Nasıl anladın Reis onu ?Ushimaru zoro'nun babası değilmiş.
İşin şakası bir yana gerçek görüşüm 1 yonkou=2 amiralden 1 yonkou=1.5 amirale kadar düştü. Bunu itiraf etmenin vakti gelmişti. Bakalım Kaido ekstrem bir güç veya özellik gösterirse yine eski denklemime yanaşabilirim ama şimdilik durum bu :/
Hangi alçak dedi bunu ?Ushimaru zoro'nun babası değilmiş.
Yav dalga geçmeyi bırak hiçbir amiral savaşta Marco’ya üstünlük kuramadı.Marco güle oynaya lazer karşılıyor King gibi amiral tekmeliyor.Koramiralden yardım aldı amiral diyeceğin yere kelepçe falan diyorsun.Işık adam yemeyebilir ama başka bir amiral de yer o kelepçeyi.Durduk yere de atmıyorlar adamın babası kalp krizi geçirirken koşuyor herif ona atıyorlar.Kata’nın sakinliğini kaybetmesi gibi düşün.Normal şartlarda değil.Bu mu bahane? Hırs? Gözlerinin önünde kaptanları ve kardeşleri ölmüşken hala hırsları kuduz köpek Akainu'nun hırsıyla yarışamıyorsa dükkanı kapatıp gitsinler o zaman. Gamsız pezolar ya
Sizin amiral Marco, serinin tek yeme makinaları olan koramiralin tekinden kairosekili kelepçeyi yedi ya daha da hiçbir argüman kurtaramaz sizi. Onu amirallerden birisine yapamazlar, yaptırmaz mangaka. Amiral etiketine zarar verdirmiyor herif yapacak bir şey yok.
Oda sbs de cevap vermişİşin şakası bir yana gerçek görüşüm 1 yonkou=2 amiralden 1 yonkou=1.5 amirale kadar düştü. Bunu itiraf etmenin vakti gelmişti. Bakalım Kaido ekstrem bir güç veya özellik gösterirse yine eski denklemime yanaşabilirim ama şimdilik durum bu :/
Hangi alçak dedi bunu ?
Cidden mi ?Oda sbs de cevap vermiş
100 cild konusuna attım soru ve cevabıO değil de @loveCook, Zoro'nun babası, Sanji'nin babasını döver
Cidden mi ?
Seride net reenkarnasyon var o zaman.