Zoro şuan wano başındaki Luffy'i tokatlayacak moda geldi.
Aynı ligdeki kimse birbirini tokatlayamaz.Zoro şuan wano başındaki Luffy'i tokatlayacak moda geldi.
Hakisi yeni gelmiş Luffy'ye düzgün hasar bırakamayan Dof demi bu xd.G2ye hızlı diyen hani .dKayalara gömülmüştü en son,adam akıllı zarar almış ki kukla oluyor boşa almışsın yine.
Hasar gücünün daha yüksek olduğunu düşünmüyorum ama daha bitirici bir karakter. Kılıç saldırıları vurulduğunda direkt hasar bırakıyor ancak yumrukla vurulduğu zaman etkisi daha sonra belli oluyor. Kaido'nun bulutlarının zayıflaması gibi.Zoro'nun hasar gücü daha yüksek kılıç kullandığı için. Ben de seninle aynı şeyi savunuyorum.
King ile ilk karşılaşmasında aynı ligdeydi ama şuan Zoro affetmez, enma tek yeter tokatlamaya.Aynı ligdeki kimse birbirini tokatlayamaz.
Aynı şey işte. 10 yumrukta alacağı hasarı tek darbede veriyor. Kılıç kullanmanın mantığı bu değil mi zaten?Hasar gücünün daha yüksek olduğunu düşünmüyorum ama daha bitirici bir karakter. Kılıç saldırıları vurulduğunda direkt hasar bırakıyor ancak yumrukla vurulduğu zaman etkisi daha sonra belli oluyor. Kaido'nun bulutlarının zayıflaması gibi.
Aynı ligde olduğu için mi "Anlayamazsam kazanamam, öhö öhö" gibi konuşup, kan kusup, her yeri ter içinde kafası yere gömülmüş yatıyordu? Zoro şu an sağ kol oldu gibi.King ile ilk karşılaşmasında aynı ligdeydi ama şuan Zoro affetmez, enma tek yeter tokatlamaya.
King sağ kol üstü bilmiyor musun yoksaAynı ligde olduğu için mi "Anlayamazsam kazanamam, öhö öhö" gibi konuşup, kan kusup, her yeri ter içindeydi? Zoro şu an sağ kol oldu gibi.