Smoothie genç yaşta bu noktaya gelmiş biri. Yanlışım yoksa 35 yaşında, başka kaç karakter o yaşta 2. komutan oldu.
Kozuki Oden ile ilgili bir film gelir umarım...Toei Corp registered the domain onepiece-film.jp.
- in the recent years , One Piece has a movie every 3 years so we should have a new movie in 2022 after Stampede in 2019.
- In 2022 , One Piece series will celebrate the 25th Anniversary which is a good time for a movie.
35 yaş genç mi oluyor?Yolun yarısına gelmiş...Smoothie genç yaşta bu noktaya gelmiş biri. Yanlışım yoksa 35 yaşında, başka kaç karakter o yaşta 2. komutan oldu.
Luffy'nin olmadığı bir film göreceğmizi sanmıyorum belki rocks'la ilgili olurKozuki Oden ile ilgili bir film gelir umarım...
Ben hepsini izledim.Bu filmleri izleyen var mı?Z hariç hiç birini izlemedim sanırım.
Z hariç hiçbiri izlemeye değmez zaten.Bu filmleri izleyen var mı?Z hariç hiç birini izlemedim sanırım.
O herif hakkında film gelirse tamamen Japonların milliyetçi duygularına oynamak için yapılır.Eğer olursa da yurtdışında pek başarılı olacağını sanmam.Kozuki Oden ile ilgili bir film gelir umarım...
Omatsuri güzeldi...Z hariç hiçbiri izlemeye değmez zaten.
İzlemeyi düşünmüyorum.Banane Nami'nin memesinden.OP filmlerini izleyecekseniz tek motivasyon kaynağınız animasyon kalitesi olmalı. Gerçekten özene bezene yapıyorlar serinin Allah'ın belası animesine göre. Nami'nin memeleri falan daha bir akıcı, kaliteli sallanıyor.