Bepo YC1?Arc sonu için şöyle bir şey yaptım.
Bazı karakterlere kendi torpilim bazılarını Oda'nın boostlayacağını, boostladığını düşünerek yaptım. Linç serbest
Bepo peluş ayıyı Oda yc1 yaptı ben değil valla. Ben en sona koydum ondan. Dof falan yc1 değil o kısımlar yc1-yc2 arası. İsim ne vereyim bilemedim öyle bıraktım. Mihawk kısmı da aynı şekilde. Yc1 üstü ama yonkou altı. Mihawk için böyle düşünüyorum ben.Bepo YC1?
Dof YC1?
Smoker YC1?
Orouge YC1?
Sentomaru YC1?
Coby YC2?
Ivankov YC2?
Mihawk Amiral-Yonkou?
Olmamış. :/
Sulong bepo=amiral.Arc sonu için şöyle bir şey yaptım.
Bazı karakterlere kendi torpilim bazılarını Oda'nın boostlayacağını, boostladığını düşünerek yaptım. Linç serbest
Nasıl ya dediğim çok karakter var ama Sanji'nin bu sayıda attığı tekmeyi Coby yese bir nefessiz kalıp ölürArc sonu için şöyle bir şey yaptım.
Linç mi ? Kardeşim linç az olur. Üzerinden dozerle geçip herkesi izlemeye davet ediyorum.Arc sonu için şöyle bir şey yaptım.
Sanji'yi bir üste, Lütfüyü bir alta alman lazım.Arc sonu için şöyle bir şey yaptım.
Mohawk ve Weevil bir üste olmalı bence. Bepo ve Killer dışında sağ kola katılıyorum. Dog hakkında benim gibi düşünenlerin olması güzel ama o sırada Sentomaru ve Smoker olmali. Burgess Yc2yi bırak Jack seviyesi falan bile değildir. Bunlar dışında listeye katılıyorum.Arc sonu için şöyle bir şey yaptım.