Madem o kadar güçlüydü en önde savaşsaymış o zaman ne diyeyim. Tutan mı vardı? Sayfa sayfa çatı dövüşü mü yorumlayayım illa?
Koca yonkou rüzgar atıyor:
Kidd üstüne gelen 3-5 slash’ın içinden geçip kaido’nun üstüne gitmeye devam etmiş. Luffy de kendine gelen 3 tane slash’tan hızlıca sıyrılmış ve kaido’nun yanında belirmiş.
Zoro bu sırada ne yapıyor? 1 tane slashı kenara atmış kasıntı kasıntı bakıyor. Ne kontra saldırı var ne de başka bişey.
Luffy sadece sıyrılmakla kalmayıp kaidonun üstüne gittiği için bizim taraf kontraya geçebilmiş:
Luffy’nin devamını kidd getirmiş. Kidd’in devamını da law getirmiş:
Law’ın devamını da killer getirdi:
tam burda yonkou tarafı kontraya geçmiş:
Madem zoro o kadar güçlüydü, tüm bunlar olurken big mom’ı tutsaymış da kombo bozulmasaymış. Hadi onu yapmadı bari killer’ın devamını getirseymiş komboda sadece zoro eksik. Ulan hadi bak komboya da yardım etmesin bari killer’ı kurtarsaydı çok mu şey istiyorum nerde bu adam?
Killer’ın yardımına da luffy koşuyor:
Herif o kadar geride kalmış ki tüm bu olaylardan sonra bile aksiyonun içine girmesi için law’ın ışınlaması lazım kendi gidemedi.
3 slashtan kaçıp komboyu luffy başlatsın, zoro’nun eksikliğini kapatıp killer’ı da luffy kurtarsın. Sonra ateşten kurtardı diye kral zoro olsun:
Law alıp kaido’nun kafasının üstüne koymuş. 300 metre ejderhayı ıskalıyor o da büyük başarı:
Ardından tüm grubu big mom yıldırımla kitliyor. Etkilenmeyip herkesi kurtaran yine luffy:
En çok slash’ı aldığı halde açık yakalayan kişi luffy. Kimse yetişemezken killer’ı kurtaran luffy. Herkes yıldırımla kitlenmişken bunu bozup kaido’yu döven de luffy.
G4 hali resmen taşıyordu çatı dövüşünü. 3 power up deyip duruyorsun. Buyur sana 3 power up. İleri kenbunshoku, armament ve g4’ün kombinasyonu buydu. Kenarda sadece saldırı power up’ınla açık beklemeye benzemez.
_____
Luffy kendine geldiğinde kaido hibritti. Luffy g4’süz haliyle kaido’yu tek tuttu. O sırada zeus’u kafese attılar, kidd+ law big mom’ı aldı, killer napoleon’u aldı zoro da prometheus’u aldı.
Sonra luffy bayıldı diye aşağılıyorsunuz. 4 kişi bi yonkouya gidiyor luffy g4’süz haliyle diğerine gidiyor. Bayıldı diye luffy ezik oluyor.
Zoro tek bloklamaya tüm dayanıklılığını verdi. Tek saldırıya tüm hasarını koydu. Etkileyici sonuçlar da çıkardı inkar etmiyorum. Ama o çatı dövüşü 1 dk sürmedi.