Çok daha hızlı gidiyor hesapladın mübarek. Dof ilerden geliyor olduğunu gördüğü adamın bir anda dibinde bitiyor üstüne üstlük yüzüne ayak cakiyor. Aradaki mesafe muazzam. King'den öyle bir hız görmedik.Mesafeyle alakası da var ama King çok daha hızlı gidiyor üstüne hiç fırsat vermiyor hamle yapılmasına.Adam boşuna jet cismine bürünmüyor.O sahneye tekrar bakın.Kata’nın burada savunma yapmaya bile vakti var.Dof uzağa uçtu hehehe sence niye adama havada vurdu çünkü.Kata ayna dünyasında hemen engellere çarpıp yavaşladı.
Kardeşim nasıl yenildi anlıyorum diyor Kata.Kendi vuruş gücünü de aşan bir kuvvet çünkü.Çifte koka ile set çekti yüzüne yine kırıldı savunması.Değildi geçelim öncellikle onu.Zoro'nun kesebildiği kadar güçlü olduğu herkesin malumu.Zoro fanlarına kalsa g4 ayarında fiziksel gücü de vardı herifin ama.
Çok doğru evet Zoro'nun da tepki vermemesi lazım ki karşıdaki hızlı olsun.Çok daha hızlı gidiyor hesapladın mübarek. Dof ilerden geliyor olduğunu gördüğü adamın bir anda dibinde bitiyor üstüne üstlük yüzüne ayak cakiyor. Aradaki mesafe muazzam. King'den öyle bir hız görmedik.
Luffy’den hızlıdır ona bişey demiyorum. Ama durmadan gidip bi daha vurması anormal bişey değil g4’te de var o. O anlamda dedim. Stamina demiştin ya o açıdan fark yok. King’in hızı yüksektir. Bi kere vurduktan sonra bekleyip nefeslenmedi diye övmediğiniz kalmıştı adamı.Mesafeyle alakası da var ama King çok daha hızlı gidiyor üstüne hiç fırsat vermiyor hamle yapılmasına.Adam boşuna jet cismine bürünmüyor.O sahneye tekrar bakın.Kata’nın burada savunma yapmaya bile vakti var.Dof uzağa uçtu hehehe sence niye adama havada vurdu çünkü.Kata ayna dünyasında hemen engellere çarpıp yavaşladı.
Yoo. Mihawkın karşısına çıkmadan önce bir kılıcının kararmasını bekliyorum ben. 2 tane kara kılıç kapışacak. Sen ağzındaki baklayı çıkar hele. Senin demek istediğin şey şu: wado yerine enma kararacak asdlaajdsha dimi?Kara kılıçın King karşısında olmasını beklemiyonuz onu kılıç ustalığının zirvesi olarak gördüğünüz için daha değerli birinde olmasını bekliyonuz. Yoksa öyle değil mi?
İlk saldırıdan bahsetmiyorum.Arka arkaya olan ikinci vuruşta King’in jet pozisyonu alıp Kizaru misali çaktığından bahsediyorum.Zoro o yüzden düşecekti yoksa bu adam düşeceğini farkedip pozisyon değiştirirdi mantıken.Fırsatı bile olmuyor.Çok daha hızlı gidiyor hesapladın mübarek. Dof ilerden geliyor olduğunu gördüğü adamın bir anda dibinde bitiyor üstüne üstlük yüzüne ayak cakiyor. Aradaki mesafe muazzam. King'den öyle bir hız görmedik.
Korsanfan'da sıradan bir gün.Resmen Zoro>Luffy diyorsunuz puhahahaha
Kastedilen şey o değil. Luffy’nin ordaki başarısı vuruş gücü değildi. Cracker’i de vuruş gücüyle indirmedi.Kardeşim nasıl yenildi anlıyorum diyor Kata.Kendi vuruş gücünü de aşan bir kuvvet çünkü.Çifte koka ile set çekti yüzüne yine kırıldı savunması.
Vuruş gücünü falan aşan bir kuvvet değil,fiziksel gücünü aşan bir kuvvet.Kavramlar arasında fark var.Kanıtı da bu.Kata'nın kg ve üstü seviyesi atakları var.Bunlara Mogura,diced mochi,uyanış gatling,devasa uyanış yumrukları örnek verilebilir.Kardeşim nasıl yenildi anlıyorum diyor Kata.Kendi vuruş gücünü de aşan bir kuvvet çünkü.Çifte koka ile set çekti yüzüne yine kırıldı savunması.